Laptopa monitör bağlamak faydalı olur mu?

Daha önceden 150 200 arası FPS alıyordum şimdi sadece 60 FPS'e kilitledi kendi kendine PC.

Siz sabitlemesenizde FPS'yi sabitleyen bir şey var onu bulun sonrasında daha yüksek FPS'ler alınca monitör değişirsiniz. Monitör aldığınız FPS'yi etkilemez.

G-Sync (çoğu laptop monitör bağlantısında çalışmaz) dışında monitör avantajlı olur hep.

Senin durumunda Hz için o FPS değerlerini alman gerekiyor.

Harici monitörlerde FPS çok az daha yüksek olurda deniyordu. Ama konu sahibinin yaşadığı farklı bir durum monitör alarak çözemez.

Siz sabitlemesenizde FPS'yi sabitleyen bir şey var onu bulun sonrasında daha yüksek FPS'ler alınca monitör değişirsiniz.

Benim de ilk aklıma o geldi hocam.

G-SYNC (Çoğu laptop monitör bağlantısında çalışmaz) dışında monitör avantajlı olur hep.

Senin durumunda hz için o FPS değerlerini alman gerekiyor.
her yolu denedim olmadı bende hz ye göre fps aldığımı düşünüyorum 144 hz ye geçince yararlı olur gibi geliyor

Gözle görülür bir fark oluyor mu?

Yani monitöre bağlamalıyım sanırım

FPS değişmiyor hocam monitör bağlayınca. Ben daha büyük ekran avantajı için bağlamıştım. Üstteki arkadaşların dediği gibi fpsinizi kısıtlayan şeyi bulmanız lazım.

Hocam ben de laptopa monitör bağlıyorum. Oyunlar için daha mı iyi daha mı kötü oluyor yani bu durum?
Akıcılık olarak farkediyor onun dışında sınırlama olduğundan dolayı vsync kadar olmasa da gecikme oluşturuyor.

Hocam ben de laptopa monitör bağlıyorum. Oyunlar için daha mı iyi daha mı kötü oluyor yani bu durum?
Her türlü daha iyi olur tabi ama monitörün bazı özelliklerinden yararlanamazsınız sadece. Bunun sebebi de laptop olmaları.

gözle görülür bir fark oluyor mu

yani monitöre bağlamalıyım sanırım

fps i kısıtlayan şey sizce nedir
Hocam isterseniz sıfırdan driver yükleyin ekran kartı ayarlarınız sıfırlanınca fps sınırı kalkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…