U utkuyılmaz67 Femtopat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #21 DYsaniaa dedi: Hocam isterseniz sıfırdan driver yükleyin ekran kartı ayarlarınız sıfırlanınca fps sınırı kalkar. Genişletmek için tıkla... sıfırlamadan kısıtlayan şeyi bulmanın yolu yok mudur
DYsaniaa dedi: Hocam isterseniz sıfırdan driver yükleyin ekran kartı ayarlarınız sıfırlanınca fps sınırı kalkar. Genişletmek için tıkla... sıfırlamadan kısıtlayan şeyi bulmanın yolu yok mudur
DYsaniaa Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS X550VX: GTX 950m - I7 6700HQ - 12GB Ram Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #22 utkuyılmaz67 dedi: sıfırlamadan kısıtlayan şeyi bulmanın yolu yok mudur Genişletmek için tıkla... Sıfırlamaktan kastım En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin burdan ekran kartının en güncel driverını indirin kurarken temiz kurulum seçeneği oluyor bu sadece ekran kartı ayarlarını sıfırlar.
utkuyılmaz67 dedi: sıfırlamadan kısıtlayan şeyi bulmanın yolu yok mudur Genişletmek için tıkla... Sıfırlamaktan kastım En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin burdan ekran kartının en güncel driverını indirin kurarken temiz kurulum seçeneği oluyor bu sadece ekran kartı ayarlarını sıfırlar.
U utkuyılmaz67 Femtopat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #23 DYsaniaa dedi: Hocam isterseniz sıfırdan driver yükleyin ekran kartı ayarlarınız sıfırlanınca fps sınırı kalkar. Genişletmek için tıkla... deneyip döneceğim
DYsaniaa dedi: Hocam isterseniz sıfırdan driver yükleyin ekran kartı ayarlarınız sıfırlanınca fps sınırı kalkar. Genişletmek için tıkla... deneyip döneceğim
DYsaniaa Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS X550VX: GTX 950m - I7 6700HQ - 12GB Ram Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #24 Ayrıca isterseniz nvidia denetim masasının 3d ayarlarında maksimum kare hızı ve vsync açıksa kapatmayı deneyebilirsiniz.
Ayrıca isterseniz nvidia denetim masasının 3d ayarlarında maksimum kare hızı ve vsync açıksa kapatmayı deneyebilirsiniz.
U utkuyılmaz67 Femtopat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #25 DYsaniaa dedi: Ayrıca isterseniz nvidia denetim masasının 3d ayarlarında maksimum kare hızı ve vsync açıksa kapatmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... vsync yi bulamadım
DYsaniaa dedi: Ayrıca isterseniz nvidia denetim masasının 3d ayarlarında maksimum kare hızı ve vsync açıksa kapatmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... vsync yi bulamadım
DYsaniaa Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS X550VX: GTX 950m - I7 6700HQ - 12GB Ram Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #26 utkuyılmaz67 dedi: vsync yi bulamadım Genişletmek için tıkla... Maksimum kare hızı tarzı bir seçenek olması lazım o var mı?
utkuyılmaz67 dedi: vsync yi bulamadım Genişletmek için tıkla... Maksimum kare hızı tarzı bir seçenek olması lazım o var mı?
U utkuyılmaz67 Femtopat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #27 DYsaniaa dedi: Maksimum kare hızı tarzı bir seçenek olması lazım o var mı? Genişletmek için tıkla... kapalı da o hocam zaten
DYsaniaa dedi: Maksimum kare hızı tarzı bir seçenek olması lazım o var mı? Genişletmek için tıkla... kapalı da o hocam zaten
DYsaniaa Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS X550VX: GTX 950m - I7 6700HQ - 12GB Ram Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #28 utkuyılmaz67 dedi: kapalı da o hocam zaten Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner yüklü mü hocam? Daha önce bundan dolayı benzer sorunu yaşamıştım. utkuyılmaz67 dedi: vsync yi bulamadım Genişletmek için tıkla... Bu arada kontrol ettim vsync düşey senkronizasyon olarak geçiyormuş.
utkuyılmaz67 dedi: kapalı da o hocam zaten Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner yüklü mü hocam? Daha önce bundan dolayı benzer sorunu yaşamıştım. utkuyılmaz67 dedi: vsync yi bulamadım Genişletmek için tıkla... Bu arada kontrol ettim vsync düşey senkronizasyon olarak geçiyormuş.
U utkuyılmaz67 Femtopat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #29 DYsaniaa dedi: MSI Afterburner yüklü mü hocam? Daha önce bundan dolayı benzer sorunu yaşamıştım. Bu arada kontrol ettim vsync düşey senkronizasyon olarak geçiyormuş. Genişletmek için tıkla... dikey senkronizasyon kapalı hocam DYsaniaa dedi: MSI Afterburner yüklü mü hocam? Daha önce bundan dolayı benzer sorunu yaşamıştım. Bu arada kontrol ettim vsync düşey senkronizasyon olarak geçiyormuş. Genişletmek için tıkla... kuruyorum msı afterburner ı hocam
DYsaniaa dedi: MSI Afterburner yüklü mü hocam? Daha önce bundan dolayı benzer sorunu yaşamıştım. Bu arada kontrol ettim vsync düşey senkronizasyon olarak geçiyormuş. Genişletmek için tıkla... dikey senkronizasyon kapalı hocam DYsaniaa dedi: MSI Afterburner yüklü mü hocam? Daha önce bundan dolayı benzer sorunu yaşamıştım. Bu arada kontrol ettim vsync düşey senkronizasyon olarak geçiyormuş. Genişletmek için tıkla... kuruyorum msı afterburner ı hocam
DYsaniaa Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS X550VX: GTX 950m - I7 6700HQ - 12GB Ram Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #30 utkuyılmaz67 dedi: dikey senkronizasyon kapalı hocam kuruyorum msı afterburner ı hocam Genişletmek için tıkla... Yok hocam siz kurmayın bende yüklü olduğu için sabitlenmişti.
utkuyılmaz67 dedi: dikey senkronizasyon kapalı hocam kuruyorum msı afterburner ı hocam Genişletmek için tıkla... Yok hocam siz kurmayın bende yüklü olduğu için sabitlenmişti.