Laptopa monitör bağlamak

ichbinkero

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller. Laptopuma 144Hz bir monitör bağlamak istiyorum fakat laptopta mini DisplayPort girişi var. Ve laptopun özelliklerinde ekte eklediğim gibi görünüyor. Linkteki mini DisplayPort to DisplayPort kablosunu kullanarak monitöre bağlansam bir sorun yaşar mıyım? Ms ve Hz düşüşü yaşanır mı? Ghosting yaşar mıyım?

Ekran görüntüsü 2025-03-02 225028.png

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI 2.0 ile 144 Hz alabilirsin.

Yanlış gidiyorsun hocam. Bunun üç tarafı var:
1- ekran kartın o standardı karşılayacak
2- monitörün onu destekleyecek
3- kablon yeterli sinyali taşıyacak.
Şimdi biz ekran kartının ve monitörün ne standartta olduğunu bilmeden sana doğru yorum yapamayız.

HDMI 2.0 ile 144 Hz alabilirsin.

Ekteki fotoğrafta da göründüğü üzere HDMI portu 1.4. bu yüzden DisplayPort kullanmayı düşünüyorum.

Yanlış gidiyorsun hocam. Bunun üç tarafı var:
1- ekran kartın o standardı karşılayacak.
2- monitörün onu destekleyecek.
3- kablon yeterli sinyali taşıyacak.
Şimdi biz ekran kartının ve monitörün ne standartta olduğunu bilmeden sana doğru yorum yapamayız.

Laptop monitörümden 144Hz alabiliyorum ms değeri hakkında bir açıklama göremedim. Ekran kartım

NVIDIA® GeForce® RTX4060 Max-Performance 8GB GDDR6 128-Bit DX12

Ekteki fotoğrafta da göründüğü üzere HDMI portu 1.4. bu yüzden DisplayPort kullanmayı düşünüyorum.

Laptop monitörümden 144Hz alabiliyorum ms değeri hakkında bir açıklama göremedim. Ekran kartım

NVIDIA® GeForce® RTX4060 Max-Performance 8GB GDDR6 128-Bit DX12
Mönitör nedir?

Philips için konuşuyorum: Tazeleme Hızı: 180 Hz ve DisplayPort 1.4 diyor ürün sayfasında, ekran kartınızda destekliyor, evet olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı