Laptopa monitör bağlamaya çalışırken ekran gitti

Lebridyal

Hectopat
Merhaba, laptopuma monitör bağlamak için HDMI bağlantısını kurdum. İlk etapta iki ekranda çalışır durumdaydı fakat ben sadece monitörü kullanmak istiyordum. Windows 10 ekran çözünürlükleri kısmında dahili ekran kısmında ayarları kurcalarken ekran 1,3 gibi yazılar vardı. İkisini birlikte çalıştır ya da sadece ekran 1 veya 3'ü çalıştır vardı. Yukarı da da 11-6 gibi yazılar vardı, sanırım onlar ekran bölme ile ilgiliydi. Deneme yanılma yoluyla denerken ekran 3'ü çalıştıra basınca monitörde laptop ekranı da gitti. HDMI kablosuyla da kablosuz da laptop ekranı gelmiyor. Monitöre zaten yansımıyor. Bu şekilde kaldım yardımcı olabilirseniz sevinirim.

HDMI kablosunu sökünce laptop ekranı geri geliyor mu?
Gelmiyor

Bilgisayar açılırken Windows Logo'su da mı gelmiyor? Güvenli modda başlatıp ekran kartı sürücüsünü kaldır normal açılınca tekrar yüklersin.
Maalesef logo yok

Bilgisayar açılırken Windows Logo'su da mı gelmiyor? Güvenli modda başlatıp ekran kartı sürücüsünü kaldır normal açılınca tekrar yüklersin.

F4 ve F8 le denedim. Bilgisayarı açarken Windows yüklenme ekranı geliyor ama sonra ekran gidiyor. Sanırım monitöre bağlanmaya çalışırken olmayan bir ekran bağlantısında tıkladım. Güvenli modda girmeyi denesem de sonrasında ekran gelmiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı