Monster Abra A7 V7.1.2 17" laptopum var. Bu laptopu aşağıda verdiğim linkteki monitöre bağlayınca oyunlarda ortalama 23-30 FPS bir düşüş oluyor. Örneğin CS-GO 'da normal şartlarda 180 FPS alırken monitöre bağlayınca 130-140 FPS arası gidip geliyor. Monitör DVI girişli. Bağlantı kablom bi ucu HDMI diğer ucu DVI şeklinde. Bu durumun yazılımsal ya da donanımsal bir çözümü var mıdır ?
Cihazdan memnun musun ? Oyun içi ayarların nedir FPS sanki normalde de düşükmüş gibi geldi bana. Bende aynı cihazdan almayı düşünüyorum. (+SDD ve 16Gb Ram'li olarak.)
Konun ile alakası yok ama cihaz hakkında fikirlerini paylaşırsan sevinirim.
Cihazdan memnun musun ? Oyun içi ayarların nedir FPS sanki normalde de düşükmüş gibi geldi bana. Bende aynı cihazdan almayı düşünüyorum. (+SDD ve 16Gb Ram'li olarak.)
Konun ile alakası yok ama cihaz hakkında fikirlerini paylaşırsan sevinirim.
Laptopu monitöre bağladığım için laptop iki ekranada (monitör + laptop ekranı) görüntü verdiği için fps düşüyormuş. İntel grafik ayarlarından laptop ekranını devre dışı bıraktığımda sorun çözüldü. (ekranı komple iptal etmeniz gerekiyor kısayol tuşuyla karartmak işe yaramıyor)
Laptopu monitöre bağladığım için laptop iki ekranada (monitör + laptop ekranı) görüntü verdiği için fps düşüyormuş. İntel grafik ayarlarından laptop ekranını devre dışı bıraktığımda sorun çözüldü. (ekranı komple iptal etmeniz gerekiyor kısayol tuşuyla karartmak işe yaramıyor)
İyi FPS veriyormuş aslında. elbette ekranı karartmak işe yaramaz. Kapak seçeneklerini hiçbir şey yapma olarak ayarlarsanız kapağı katır kapatmaz sadece monitör'e geçer. En azından benim notebook'da öyle oluyor. Gerçi bir kez bağlanınca HDMI veya diğer bağlantı kablosunu takar takmaz önceki ayarlarınızı hatırlayıp yapması gerekir bilgisayarın.