Laptopa monitör takınca FPS artar mı?

Thrian

Hectopat
Merhaba ben 60 Hz laptopuma 144 Hz monitör takmayı düşünüyorum acaba HDMI ile mi yoksa Display Port ile mi bağlamalıyım ve laptopum ne olursa olsun monitöre bağlar bağlamaz MUX özelliği oluyor değil mi? Yani FPS artar mı?
Bir de FPS'nin arttığını FPS göstergesinden görebilir miyim yani laptopta 60 FPS alıyorken monitöre takınca direkt FPS artar mı?

Aynı zamanda 144 ya da 165 Hz olan 24 inç ile 27 inç civarı fiyat performans ürünü önerebilir misiniz?

Kaç FPS alıyorsanız monitör onu gösterir, sadece pahalı monitörler diğerlerine göre daha çok kare gösterebilir, FPS falan artmaz. Örneğin 60FPS alıyorsanız bir oyunda 144Hz monitör almanız bir şeye yaramaz, boş masraf olur.

Merhaba ben 60 Hz laptopuma 144 Hz monitör takmayı düşünüyorum acaba HDMI ile mi yoksa Display Port ile mi bağlamalıyım ve laptopum ne olursa olsun monitöre bağlar bağlamaz MUX özelliği oluyor değil mi? Yani FPS artar mı?
Bir de FPS'nin arttığını FPS göstergesinden görebilir miyim yani laptopta 60 FPS alıyorken monitöre takınca direkt FPS artar mı?

Aynı zamanda 144 ya da 165 Hz olan 24 inç ile 27 inç civarı fiyat performans ürünü önerebilir misiniz?
Eğer cihazında Optimus var ise çok büyük ihtimal artacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı