Laptopa monitör takınca performans düşer mi?

Daha fazla  
Selam kullanıcılar, Laptop'a eski bilgisayarımda kullandığım monitörümü bağlamak istiyorum. Ekran paylaşımı FPS düşürür mü? Yani 2 ekran aynı anda kullanıldığında performans düşüşü olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekranı yenilerseniz performans düşüşü olmaz. Fakat ekranı genişletirseniz grafik işlemciniz 2 ayrı ekrana sahneleme çizeceği için işlemci ve grafik işlemci performansınız olumsuz etkilenecektir.

Çözünürlükte önemli. Mesela 1366x768 ekranlı laptop kullanıyorsanız 1920x1080 monitörde doğal olarak FPS düşecektir.

Çözünürlükte önemli. Mesela 1366x768 ekranlı laptop kullanıyorsanız 1920x1080 monitörde doğal olarak FPS düşecektir.
Dediğiniz olayı yaklaşık 1.5 senedir yapıyorum ve ciddi oranda performans düşüyor. Tavsiye etmem.

Dediğiniz olayı yaklaşık 1.5 senedir yapıyorum ve ciddi oranda performans düşüyor. Tavsiye etmem.
Orasını anladım da hocam mesela ekran kartı 1920x1080'e kadar destekliyorsa ve ben 1366x768 monitörlü bir laptop'a 1440x900 çözünürlüklü bir monitör takarsam da performans düşüşü olur mu?

Orasını anladım da hocam mesela ekran kartı 1920x1080'e kadar destekliyorsa ve ben 1366x768 monitörlü bir laptop'a 1440x900 çözünürlüklü bir monitör takarsam da performans düşüşü olur mu?
Bir önceki arkadaşın da dediği gibi eğer ekranı uzat seçeneği ile kullanırsanız evet bir miktar düşüş yaşayacaksın. Çözünürlük hemen hemen aynı olduğunu için şahsen pek hissedeceğinizi sanmıyorum. Ayrıyeten ekranı yansıt seçeneğini kullanacağım, veya direkt 2.ekranı kullanacağım derseniz hiçbir kayıp yaşamazsınız içiniz rahat olsun.

Ben de onu soracaktım, eğer dizüstünün kapağını kapatırsam HDMI ile bağlanmış 2. monitörden dizüstünü kullanmaya devam edebilir miyim?

Güç ayarlarında kapak kapatılınca yapılacaklar var, oradan hiçbirşey yapma seçeneğini seçersen aynen çalışmaya devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…