Laptopa MX-6 termal macun sürülür mü?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 // RTX 3050 4gb VRAM - i5 12500H - 512 GB M2 SSD - 8 GB DDR5 4800 MHZ RAM
Amazon'dan MX-6 termal macun sipariş ettim yarın gelecek, HP Victus 16 kullanıyorum herhangi bir problem olur mu, pump out vs. gibi?

Amazon'dan MX-6 termal macun sipariş ettim yarın gelecek, HP Victus 16 kullanıyorum herhangi bir problem olur mu, pump out vs. gibi?
Laptop açılacaksa ve soğutucu blok kaldırılacaksa faz değişimli termal ped uygulamak çok daha mantıklı olacaktır.

Acer, HP marka laptoplarda PTM7950 daha etkili çalışıyor fakat iki macun arasında çok da bir fark yok. Helios pedi de alabilirsiniz.

Onu aldım yarın gelecek inşallah çünkü yurtdışjndan gelince vergiker sağ olsun 1000 TL'yi buluyordu bu daha hesaplı geldi demeyince video çekmeyide düşünüyorum sağ olun.

Sizce ne yapayım hocam iptal mi edeyim 400 TL bütçe vardı Amazon'da da vardı ürün o yüzden aldım acelesi var biraz çünkü. Kötü mü sonuç verir MX-6? Ben yapacağım bakımı.

Sizce ne yapayım hocam iptal mi edeyim 400 TL bütçe vardı Amazon'da da vardı ürün o yüzden aldım acelesi var biraz çünkü. Kötü mü sonuç verir MX-6? Ben yapacağım bakımı.

Kankam sonuçlar iyi onda sorun yok fakat pump out yapacak yüksek ihtimal işlemcin 99 100 derecelerde çalışcaj ben MX4 sürmüştüm 2 3 ayda öyle oldu bende hellios aldım yarın geliyor şimdi iptal et desem benim aldığım kötüyse sana yanlış bir şey demiş olabilirim senin kararın ama yapar büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı