Laptopa MX-6 termal macun sürülür mü?

Yandık o zaman iptal etsem PTM7950 Amazon'da yok yani yapacak bir şey yok umarım zarar vermez cihaza.

Yandık o zaman iptal etsem PTM7950 Amazon'da yok yani yapacak bir şey yok umarım zarar vermez cihaza.

Zarar vermez fakat yine de tehlikeli ama almışsın madem gelsin dene şansını belki de bir şey olmaz muadli gibi bir şey var Gaming Gen TR de 330 TL'ye bende onu aldım bakacağım nasıl bir şeymiş.

Ben sürdüm hala 100 derece çalışıyor işlemci, bazı laptoplarda ciddi işlemci sıcaklık sorunu var.

Bugün bakımını yaptım arkadaşlar. Macunu şu şekilde sürdüm doğru mudur? Ne de olsa soğutucu bloğu koyduğumda yayılacak diye. MX-6 biraz yoğun bir macunmuş sürmesi zor olduğu için öyle yaptım. Sıcaklık değerleri fena değil gibi.

Ne kadar düşüş sağladı hocam? Çok sürmediyseniz sorun olmaz.

Ne kadar düşüş sağladı hocam? Çok sürmediyseniz sorun olmaz.

Boşta en son 50 derece falan görüyordu sanırım. Şu an 30'larda maksimum 40'larda geziyor boşta. 3050 zaten fazla yüke giren bir kart değil onu da belirteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…