Laptopa nasıl 2 monitör bağlanır?

eymensari

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, laptopuma 2 adet monitör bağlayarak toplam 3 ekran olacak şekilde kullanmak istiyorum fakat laptop portları yetersiz geldi. Amacım yinele değil genişlet yapmak. Laptopta sadece 1 HDMI çıkışı var. 2. monitörü nasıl bağlayabilirim? USB-HDMI dönüştürücü işe yarar mı? 240Hz destekler mi?

Merhaba, laptopuma 2 adet monitör bağlayarak toplam 3 ekran olacak şekilde kullanmak istiyorum fakat laptop portları yetersiz geldi. Amacım yinele değil genişlet yapmak. Laptopta sadece 1 HDMI çıkışı var. 2. monitörü nasıl bağlayabilirim? USB-HDMI dönüştürücü işe yarar mı? 240Hz destekler mi?
3 ekran istiyorsanız birini laptop katlanır ekran usb-c ile baglanan diğerini hdmi ile bağlayın laptopta performans düşüşü veya aşırı ısınma olabilir 2 taraftanta hdmi çekerseniz

Muhtemelen USB HDMI işe yarar ama 240 Hz i geç 60 Hz i anca dedtekler sağlıklı olmaz yani neden 3 ekranlı kullanarak laptopa yük bindiriyorsunuz ki zaten laptopu yapanlae bu Max bunu kaldırabilir amacıyla 1 tane koymuşlar onlarda biliyor 2-3 tane koymayı bence en sağlıklı olan bir tane takım ve 2 ekran olarak kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı