CR.Kuti Femtopat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #1 Bir video izledim aklımda bir şey oluştu. İlk defa yapacağım size de bir danışmak istedim, en kolay nasıl olur adım adım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2024
Bir video izledim aklımda bir şey oluştu. İlk defa yapacağım size de bir danışmak istedim, en kolay nasıl olur adım adım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 9 Ocak 2024 #2 CR.Kuti dedi: Bir video izledim aklımda bir şey oluştu. İlk defa yapacağım size de bir danışmak istedim, en kolay nasıl olur adım adım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Böyle olur işte en kolay Rufus'a yazdırıyon takıyorsun BIOS'a giriyorsun seçiyorsun kurmaya başlıyor gerisi kolay zaten. Artı 0 Eksi
CR.Kuti dedi: Bir video izledim aklımda bir şey oluştu. İlk defa yapacağım size de bir danışmak istedim, en kolay nasıl olur adım adım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Böyle olur işte en kolay Rufus'a yazdırıyon takıyorsun BIOS'a giriyorsun seçiyorsun kurmaya başlıyor gerisi kolay zaten.
E754 Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 288 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5-12500H 16GB DDR5 RTX3050Ti 512GB SSD Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #3 Windows 10 siteye gir. F12 yapıp CTRL+Shift+M yap. Sayfa mobil görünüme geçecek ve sayfayı yenile. Direkt ISO dosyasını indirebiliyorsun. Araçla uğraşmadan. Artı 0 Eksi
Windows 10 siteye gir. F12 yapıp CTRL+Shift+M yap. Sayfa mobil görünüme geçecek ve sayfayı yenile. Direkt ISO dosyasını indirebiliyorsun. Araçla uğraşmadan.
KS KS CR.Kuti Femtopat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #4 cxl0udy dedi: Böyle olur işte en kolay Rufus'a yazdırıyon takıyorsun BIOS'a giriyorsun seçiyorsun kurmaya başlıyor gerisi kolay zaten. Genişletmek için tıkla... Videoda flash boş olması lazım diyor. Bende hard disk var. Ona kursam Windows'u içi dolu dolu ama bir sıkıntı olur mu? Artı 0 Eksi
cxl0udy dedi: Böyle olur işte en kolay Rufus'a yazdırıyon takıyorsun BIOS'a giriyorsun seçiyorsun kurmaya başlıyor gerisi kolay zaten. Genişletmek için tıkla... Videoda flash boş olması lazım diyor. Bende hard disk var. Ona kursam Windows'u içi dolu dolu ama bir sıkıntı olur mu?
E754 Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 288 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5-12500H 16GB DDR5 RTX3050Ti 512GB SSD Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #5 Rufus programı içini boşaltıyor. Olmaz. Artı 0 Eksi
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 9 Ocak 2024 #6 E754 dedi: Rufus programı içini boşaltıyor. Olmaz. Genişletmek için tıkla... Ventoy var. Artı 0 Eksi
KS KS CR.Kuti Femtopat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #7 cxl0udy dedi: Ventoy var. Genişletmek için tıkla... Tamam boş bir flash bellekle deneyeceğim eyvallah. Artı 0 Eksi
cxl0udy dedi: Ventoy var. Genişletmek için tıkla... Tamam boş bir flash bellekle deneyeceğim eyvallah.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 9 Ocak 2024 #8 CR.Kuti dedi: Tamam boş bir flash bellekle deneyeceğim eyvallah. Genişletmek için tıkla... Boş ile denerseniz Rufus'la deneyin. Artı 0 Eksi
CR.Kuti dedi: Tamam boş bir flash bellekle deneyeceğim eyvallah. Genişletmek için tıkla... Boş ile denerseniz Rufus'la deneyin.