B batululu Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Arkadaşim laptopu açtığı zaman gelişmiş seçenekler ekranı geliyor. Nasıl format atılacak? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2024
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşim laptopu açtığı zaman gelişmiş seçenekler ekranı geliyor. Nasıl format atılacak?
Vein.s Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #2 batululu dedi: Merhaba arkadaşlar. Arkadaşim laptopu açtığı zaman gelişmiş seçenekler ekranı geliyor. Nasıl format atılacak? Genişletmek için tıkla... Gelişmiş seçenekler dediğiniz yer neresi oluyor? Tam anlamadım. Mümkünse fotoğraf atın daha iyi yardımcı olalım.
batululu dedi: Merhaba arkadaşlar. Arkadaşim laptopu açtığı zaman gelişmiş seçenekler ekranı geliyor. Nasıl format atılacak? Genişletmek için tıkla... Gelişmiş seçenekler dediğiniz yer neresi oluyor? Tam anlamadım. Mümkünse fotoğraf atın daha iyi yardımcı olalım.
ygtylc Kilopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.908 Çözümler 50 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 17 Temmuz 2024 #3 batululu dedi: Merhaba arkadaşlar. Arkadaşim laptopu açtığı zaman gelişmiş seçenekler ekranı geliyor. Nasıl format atılacak? Genişletmek için tıkla... Başka bir bilgisayardan flaşa Windows ISO yazdıracak. BIOS'tan ya da boot menüden flashı ilk sıraya alacak. Vein.s dedi: Gelişmiş seçenekler dediğiniz yer neresi oluyor? Tam anlamadım. Mümkünse fotoğraf atın daha iyi yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Yani Windows başlatılamadı hatasından sonra gelişmiş seçenekler kısmına atıyor hocam
batululu dedi: Merhaba arkadaşlar. Arkadaşim laptopu açtığı zaman gelişmiş seçenekler ekranı geliyor. Nasıl format atılacak? Genişletmek için tıkla... Başka bir bilgisayardan flaşa Windows ISO yazdıracak. BIOS'tan ya da boot menüden flashı ilk sıraya alacak. Vein.s dedi: Gelişmiş seçenekler dediğiniz yer neresi oluyor? Tam anlamadım. Mümkünse fotoğraf atın daha iyi yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Yani Windows başlatılamadı hatasından sonra gelişmiş seçenekler kısmına atıyor hocam