Laptopa nasıl termal macun sürülür?

Orkun Tarlacı

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar laptopa termal macun değişimi yapacağım ama nokta olarak mı yoksa yayarak mı sürmek lazım? İkisi de olur onu biliyorum ama gene de sormak istedim.

Merhaba arkadaşlar laptopa termal macun değişimi yapacağım ama nokta olarak mı yoksa yayarak mı sürmek lazım? İkisi de olur onu biliyorum ama gene de sormak istedim.
Her yere yayılması için kendin bir kart vizit yardımı ile dikkatlice yaysan en iyisi olur. En homojen öyle olur.

Masaüstüne göre daha az nokta bırakar işini hallet. Yaymana hacet yok. Soğutuyucu vidaladığın zaman kendisi dağıtıyor.

Ayna gibi olan yere pirinç kadar sıkın sonra vidaları eğer sayı sırası varsa ona göre vidalayıp kapatın üstünü. Yayıp kullanmayın eğer böyle yaparsanız arada boşluk kalma ihtimali var VRAM padleri dolayısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…