I isimsizyerli Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 384 Çözümler 3 5 Ekim 2020 #21 Lyrinx dedi: O oyunların cihazını zorlayacağını sanmıyorum, ancak daha üst seviye oyunlar sıkıntıya sokabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır zaten sadece basit yazılım işkeri ile uğraşacağım oyunlarla fazla vakit geçiren biri değilim sınav döneminde olduğum için düşük sistemli aldım. 269184 dedi: Hafıza azsa hafızayı sisirirsin başka sorun çıkarmaz. Bunu kim söyledi size? Genişletmek için tıkla... Kimse söylemedi 5-6 yık önce bir yerden duydum ama ben biliyordum yanlış olduğunu ama kuşkuda kalmamak için sordum.
Lyrinx dedi: O oyunların cihazını zorlayacağını sanmıyorum, ancak daha üst seviye oyunlar sıkıntıya sokabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır zaten sadece basit yazılım işkeri ile uğraşacağım oyunlarla fazla vakit geçiren biri değilim sınav döneminde olduğum için düşük sistemli aldım. 269184 dedi: Hafıza azsa hafızayı sisirirsin başka sorun çıkarmaz. Bunu kim söyledi size? Genişletmek için tıkla... Kimse söylemedi 5-6 yık önce bir yerden duydum ama ben biliyordum yanlış olduğunu ama kuşkuda kalmamak için sordum.