B BarlasEmre Femtopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 Kuzenim odada. Ben yokken laptopun üstüne çıkardığı kot pantolonu koymuş ya da atmış. Herhangi bir sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2023
Kuzenim odada. Ben yokken laptopun üstüne çıkardığı kot pantolonu koymuş ya da atmış. Herhangi bir sıkıntı olur mu?
Furkan Karagülle Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 583 Çözümler 6 Yer Amasya, Türkiye 22 Haziran 2023 #2 Kapak açık mıydı?
tahm oynuyom Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 1.163 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB CPU: ryzen 5 5600x AIO:ID-COOLİNG Se-214-xt Argb MB: Asus Rog Strix B550-A Gaming RAM: Adata XPG (8x2GB) 3200MHZ Storage: Kingston NV2 1TB Case: FSP CMT212A PSU: FSP Performance 550W 80+ bronze Monitor: ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23,8 inç 165 Hz Keyboard: Gamepower Warlock Compact blue switch Mouse: Rampage Smx-r33 Lımbo beyaz Headphone:Rampage Rmx-g6 Hydra 7.1 OS: Windows 10 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Haziran 2023 #3 BarlasEmre dedi: Kuzenim odada. Ben yokken laptopun üstüne çıkardığı kot pantolonu koymuş ya da atmış. Herhangi bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz üstüne keşke gömlegini de atsaydı takım yapardı belki çizilmiş olabilir laptop açıksa ekranı.
BarlasEmre dedi: Kuzenim odada. Ben yokken laptopun üstüne çıkardığı kot pantolonu koymuş ya da atmış. Herhangi bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz üstüne keşke gömlegini de atsaydı takım yapardı belki çizilmiş olabilir laptop açıksa ekranı.
Berkc98 Kilopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji Malzeme Mühendisi 22 Haziran 2023 #4 Pantalona büyükçe bir taş bağlı değilse bir şey olmaz
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Haziran 2023 #5 BarlasEmre dedi: Kuzenim odada. Ben yokken laptopun üstüne çıkardığı kot pantolonu koymuş ya da atmış. Herhangi bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sıkıntı olacak anlamadım. Laptop havaya uçmuş mu kontrol et ama ne olur ne olmaz.
BarlasEmre dedi: Kuzenim odada. Ben yokken laptopun üstüne çıkardığı kot pantolonu koymuş ya da atmış. Herhangi bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sıkıntı olacak anlamadım. Laptop havaya uçmuş mu kontrol et ama ne olur ne olmaz.
VP67 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.428 Çözümler 19 22 Haziran 2023 #6 Pantolonun kokusu laptopa çıkabilir, geçmiş olsun.
bobbyvl Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 500 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #7 Olmaz diye düşünüyorum. Daha önce pantolon atmış biri cevaplasa daha iyi olur...
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.499 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 22 Haziran 2023 #8 BarlasEmre dedi: Kuzenim odada. Ben yokken laptopun üstüne çıkardığı kot pantolonu koymuş ya da atmış. Herhangi bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Kanka beim pc ye 6KG lik kedi basıyo pantolondan nolcak
BarlasEmre dedi: Kuzenim odada. Ben yokken laptopun üstüne çıkardığı kot pantolonu koymuş ya da atmış. Herhangi bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Kanka beim pc ye 6KG lik kedi basıyo pantolondan nolcak
Berkc98 Kilopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji Malzeme Mühendisi 22 Haziran 2023 #9 bobbyvl dedi: Olmaz diye düşünüyorum. Daha önce pantolon atmış biri cevaplasa daha iyi olur... Genişletmek için tıkla... Ben şort atmıştım bir şey olmadı ama pantalonu bilemedim görmeden bi şey dememek lazım
bobbyvl dedi: Olmaz diye düşünüyorum. Daha önce pantolon atmış biri cevaplasa daha iyi olur... Genişletmek için tıkla... Ben şort atmıştım bir şey olmadı ama pantalonu bilemedim görmeden bi şey dememek lazım
caglar_universal Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1.867 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ohio 22 Haziran 2023 #10 Böyle saçma sapan sorular teknopatta ne zaman son bulacak acaba? Hayır bir sorun olmaz.