S ScarFaceTR Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #1 Merhaba, İzmir depreminde televizyonumuz kırıldı. Yeni ev aldık ve PS4 oynamak istiyorum. Acaba PS4'ü laptopa HDMI ile takabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2020
Merhaba, İzmir depreminde televizyonumuz kırıldı. Yeni ev aldık ve PS4 oynamak istiyorum. Acaba PS4'ü laptopa HDMI ile takabilir miyim?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.577 Makaleler 5 Çözümler 35 19 Aralık 2020 #2 ScarFaceTR dedi: Merhaba, İzmir depreminde televizyonumuz kırıldı. Yeni ev aldık ve PS4 oynamak istiyorum. Acaba PS4'ü laptopa HDMI ile takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... HDMI girişi olan herşeye takılabilmesi gerek. Ama çok emin değilim.
ScarFaceTR dedi: Merhaba, İzmir depreminde televizyonumuz kırıldı. Yeni ev aldık ve PS4 oynamak istiyorum. Acaba PS4'ü laptopa HDMI ile takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... HDMI girişi olan herşeye takılabilmesi gerek. Ama çok emin değilim.
rechtssprechung Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 1.111 Çözümler 1 19 Aralık 2020 #3 ScarFaceTR dedi: Merhaba, İzmir depreminde televizyonumuz kırıldı. Yeni ev aldık ve PS4 oynamak istiyorum. Acaba PS4'ü laptopa HDMI ile takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Büyük geçmiş olsun. Benim bildiğim, laptop ekranına görüntü aktarılamıyordu fakat yöntemleri vardı.
ScarFaceTR dedi: Merhaba, İzmir depreminde televizyonumuz kırıldı. Yeni ev aldık ve PS4 oynamak istiyorum. Acaba PS4'ü laptopa HDMI ile takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Büyük geçmiş olsun. Benim bildiğim, laptop ekranına görüntü aktarılamıyordu fakat yöntemleri vardı.
S ScarFaceTR Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #4 GoDd1 dedi: HDMI girişi olan her şeye takılabilmesi gerek. Ama çok emin değilim. Genişletmek için tıkla... Bende çok bilmiyorum.
GoDd1 dedi: HDMI girişi olan her şeye takılabilmesi gerek. Ama çok emin değilim. Genişletmek için tıkla... Bende çok bilmiyorum.
stlight Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #5 PS4 remote play diye bir uygulama mevcut. Direkt HDMI ile bağlantı yok diye biliyorum.
S ScarFaceTR Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #6 rechtssprechung dedi: Büyük geçmiş olsun. Benim bildiğim, laptop ekranına görüntü aktarılamıyordu fakat yöntemleri vardı. Genişletmek için tıkla... Eyvallah. stlight dedi: PS4 remote play diye bir uygulama mevcut. Direkt HDMI ile bağlantı yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende var fakat PS4'ü nasıl açacağım.
rechtssprechung dedi: Büyük geçmiş olsun. Benim bildiğim, laptop ekranına görüntü aktarılamıyordu fakat yöntemleri vardı. Genişletmek için tıkla... Eyvallah. stlight dedi: PS4 remote play diye bir uygulama mevcut. Direkt HDMI ile bağlantı yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende var fakat PS4'ü nasıl açacağım.
F F16C Decapat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 2.150 Makaleler 2 Çözümler 12 19 Aralık 2020 #7 Çok geçmiş olsun öncelikle. Laptop ekranından görüntü alamazsınız laptopta HDMI çıkışı vardır girişi değil. Laptop ekranını TV veya monitöre aktarmak için kullanılır o da.
Çok geçmiş olsun öncelikle. Laptop ekranından görüntü alamazsınız laptopta HDMI çıkışı vardır girişi değil. Laptop ekranını TV veya monitöre aktarmak için kullanılır o da.
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2020 #8 GoDd1 dedi: HDMI girişi olan her şeye takılabilmesi gerek. Ama çok emin değilim. Genişletmek için tıkla... Laptopların portları çıkışdır. PS4 ünküde çıkış ikisi de birbirine görüntü göndermeye çalışır yani olmaz. Bir monitöre takmanız gerek. Geçmiş olsun.
GoDd1 dedi: HDMI girişi olan her şeye takılabilmesi gerek. Ama çok emin değilim. Genişletmek için tıkla... Laptopların portları çıkışdır. PS4 ünküde çıkış ikisi de birbirine görüntü göndermeye çalışır yani olmaz. Bir monitöre takmanız gerek. Geçmiş olsun.
S ScarFaceTR Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #9 asd674 dedi: Laptopların portları çıkışdır. PS4 ünküde çıkış ikisi de birbirine görüntü göndermeye çalışır yani olmaz. Bir monitöre takmanız gerek. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
asd674 dedi: Laptopların portları çıkışdır. PS4 ünküde çıkış ikisi de birbirine görüntü göndermeye çalışır yani olmaz. Bir monitöre takmanız gerek. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
stlight Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #10 ScarFaceTR dedi: Eyvallah. Bende var fakat PS4'ü nasıl açacağım. Genişletmek için tıkla... Kol ile açtıktan sonra kolu remote tanımlayacaksın?
ScarFaceTR dedi: Eyvallah. Bende var fakat PS4'ü nasıl açacağım. Genişletmek için tıkla... Kol ile açtıktan sonra kolu remote tanımlayacaksın?