Çözüldü Laptopa RAM eklemesi hangi slota takılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Beytullah_0046

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben çocugum babamdan RAM isteyeceğim ve bilgisayardan da anlıyorum. fan temizliği yapıyorum. neyse bugün açtım 2 slot var gorunuyordu gorev yoneticisinde ama bilgisayarı açınca kasayı anakarta gömülü bir tek RAM var. O da cıkmıyor ve üstünde cok az bir yer var. galiba oraya takarım dedim 2 slot oradır dedim ama orada altdaki RAM'le dip dibe. yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben çocugum babamdan RAM isteyeceğim ve bilgisayardan da anlıyorum. Fan temizliği yapıyorum. Neyse bugün açtım 2 slot var gorunuyordu gorev yoneticisinde ama bilgisayarı açınca kasayı anakarta gömülü bir tek RAM var. O da cıkmıyor ve üstünde cok az bir yer var. Galiba oraya takarım dedim 2 slot oradır dedim ama orada altdaki RAM'le dip dibe. Yardımlarınızı bekliyorum.

Tek slot vardır gömülü RAM'in üstündedir diğeride toplam 2 slottur.

Fotoğraf göndermeniz mümkün mü? İsterseniz anakartın/laptopun modelini internete yazıp buraya fotoğraflar yollayın böyle yardım etmememiz biraz zor olur.
Ama evet eğer anakarta gömülü RAM var ise sadece tek slotu upgrade için kullanabilirsiniz.

Arkadaşlar ben çocugum babamdan RAM isteyeceğim ve bilgisayardan da anlıyorum. fan temizliği yapıyorum. neyse bugün açtım 2 slot var gorunuyordu gorev yoneticisinde ama bilgisayarı açınca kasayı anakarta gömülü bir tek RAM var. O da cıkmıyor ve üstünde cok az bir yer var. galiba oraya takarım dedim 2 slot oradır dedim ama orada altdaki RAM'le dip dibe. yardımlarınızı bekliyorum.
Normalde de o sekildedir zaten laptopa ram yatay olarak takilir ve soketlerin yari yariya birbirlerinin ustune binerler. Ben soruyu tam olarak anliyamadim galiba.

Fotoğraf göndermeniz mümkün mü? İsterseniz anakartın/laptopun modelini internete yazıp buraya fotoğraflar yollayın böyle yardım etmememiz biraz zor olur.
Ama evet eğer anakarta gömülü RAM var ise sadece tek slotu upgrade için kullanabilirsiniz.

Bilgisayarım Lenovo size seri numarasını göndersem buradan bakabilir misiniz fotograf atamayacağım maalesef ama buradan olmazsa yarın sokup atabilirim partslookup - Lenovo Support TR Seri Numarası F0MG24J

Normalde de o sekildedir zaten laptopa ram yatay olarak takilir ve soketlerin yari yariya birbirlerinin ustune binerler. Ben soruyu tam olarak anliyamadim galiba.
ama alt tarafında yok gibi başka slot üstdede çok yakın olmaz mı

Tek slot vardır gömülü RAM'in üstündedir diğeride toplam 2 slottur.
dediğim gibi altda yok gibi slot

Bilgisayarım Lenovo size seri numarasını göndersem buradan bakabilir misiniz fotograf atamayacağım maalesef ama buradan olmazsa yarın sokup atabilirim partslookup - Lenovo Support TR Seri Numarası F0MG24J

Ama alt tarafında yok gibi başka slot üstdede çok yakın olmaz mı?

Dediğim gibi altda yok gibi slot

Gömülü RAM'in üstünde sağlı sollu çeltik varsa diğer RAM oraya takılacak yakınlıla ilgili bir sorun olmaz. Öyle aşırı ısınan bir donanım değil çünkü.

Evet üstünde sağlı sollu çeltikler varsa RAM slotudur üstündeki.

Demir olan ve sağda solda var hee o zaman sorun çözüldü eyvallah bu arada bende bu RAM'ı alacağım 4+8 olacak ama buna orijinal değil diyenler var. Neyse konudan konu açmayayım. Teşekkürler yardımlarınız için eyvallah.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı