imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.308 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #1 Amazon.com.tr Bunu alacağım 16 yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Necmettin Eren Picopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 381 Çözümler 1 2 Ekim 2024 #2 Öncelikle laptop un bios sürümü güncelmi ?
enval Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 137 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 TI Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2024 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir arkadaşım buradan bakarak yapmıştı bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir arkadaşım buradan bakarak yapmıştı bakabilirsin.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.936 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #4 Uyumlu 8 GB RAM alıp kendiniz veya bir bilenden yardım alarak takacaksınız.
6 674692 Decipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.009 Çözümler 12 2 Ekim 2024 #5 imbaran dedi: Amazon.com.tr Bunu alacağım 16 yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Alttaki vidaları sök hepsini, sonra kredi kartı benzeri bir şeyle kasaya zarar vermeden çıt çıt ettir aç arka kapağı, zaten RAM yuvasını göreceksin. YouTube'da var videoları. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
imbaran dedi: Amazon.com.tr Bunu alacağım 16 yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Alttaki vidaları sök hepsini, sonra kredi kartı benzeri bir şeyle kasaya zarar vermeden çıt çıt ettir aç arka kapağı, zaten RAM yuvasını göreceksin. YouTube'da var videoları. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zer1 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 377 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #6 Uyumlu RAM'i aldıktan sonra RAM'i aldığın yere söylersen muhtelemen ücretsiz bir şekilde takarlar en azından ben öyle yapmıştım.
Uyumlu RAM'i aldıktan sonra RAM'i aldığın yere söylersen muhtelemen ücretsiz bir şekilde takarlar en azından ben öyle yapmıştım.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.308 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #7 Garantiye birşey olur mu?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.936 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #8 imbaran dedi: Garantiye bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Yükseltme esnasında herhangi bir parçaya zarar vermezseniz çıkmıyor diye biliyorum emin değilim emin olmak için Acer servisini arayabilirsiniz.
imbaran dedi: Garantiye bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Yükseltme esnasında herhangi bir parçaya zarar vermezseniz çıkmıyor diye biliyorum emin değilim emin olmak için Acer servisini arayabilirsiniz.