B BlackDagger Kilopat Katılım 14 Ekim 2014 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2015 #1 Merhaba benim dizüstü bilgisayarımın ekranı kırıldı şimdi yaptırıyorum ve ram taktırsammı diye düşündüm. Ram takılırsa performans yükselirmi ? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2015
Merhaba benim dizüstü bilgisayarımın ekranı kırıldı şimdi yaptırıyorum ve ram taktırsammı diye düşündüm. Ram takılırsa performans yükselirmi ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 5 Temmuz 2015 #2 Buna verilecek genel bir cevap yok. Soruyu biraz daha özelleştirmeniz gerek. Performanstan kasıt nedir ? Halihazırdaki RAM miktarı nedir ?
Buna verilecek genel bir cevap yok. Soruyu biraz daha özelleştirmeniz gerek. Performanstan kasıt nedir ? Halihazırdaki RAM miktarı nedir ?
B BlackDagger Kilopat Katılım 14 Ekim 2014 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2015 #3 Mesela bazı oyunlar kasıyor ve ram taktırırsam bu kasma geçer mi ? 2GB Ram' i var.
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.480 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2015 #4 Eğer RAM'den kaynaklıysa geçer. Fakat işlemci veya ekran kartından ise hiçbir etkisi olmaz.
D deepdark0 Ziyaretçi 19 Temmuz 2015 #5 Eğer kasmalar RAM kaynaklı ise geçer. Ama sadece RAM artırmak ile performans çok artmaz. Sistem özelliklerinin hepsini bilmeden yönlendirme yapmamız yanlış olur. Sistem özelliklerini yaz. Ona göre bir plan yapalım.
Eğer kasmalar RAM kaynaklı ise geçer. Ama sadece RAM artırmak ile performans çok artmaz. Sistem özelliklerinin hepsini bilmeden yönlendirme yapmamız yanlış olur. Sistem özelliklerini yaz. Ona göre bir plan yapalım.
EmreOzcn Kilopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 47 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2015 #6 kardeşim tam sistemi yazar mısın