GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.559 Makaleler 5 Çözümler 35 2 Aralık 2023 #11 Bazı laptopların RAM'leri anakartın altında oluyor bu yüzden komple anakartı sökmen gerekiyor benim cihaz öyleydi mesela ona bakman lazım.
Bazı laptopların RAM'leri anakartın altında oluyor bu yüzden komple anakartı sökmen gerekiyor benim cihaz öyleydi mesela ona bakman lazım.
kiryu12 Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 32 2 Aralık 2023 #12 kNecht dedi: Hiç zor değil ama bir hatan sana onbilerce liraya mâl olabilir. Bilen birisinin yanında izleyerek öğrenmen çok daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet, farkettim bataryayı çıkartırım sıkıntı olmaz da yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum. Özel tornavida falan diyor.
kNecht dedi: Hiç zor değil ama bir hatan sana onbilerce liraya mâl olabilir. Bilen birisinin yanında izleyerek öğrenmen çok daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet, farkettim bataryayı çıkartırım sıkıntı olmaz da yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum. Özel tornavida falan diyor.
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.185 Çözümler 22 2 Aralık 2023 #13 Abdullah7 dedi: Üstünüze kazak falan giymeyin, herhangi bir metale dokunun. Cihazı açtıktan sonra da bataryayı sökün bişey olmaz, gerisi kolay. Genişletmek için tıkla... Evet statik elektrik kısa devreye neden olabilir.
Abdullah7 dedi: Üstünüze kazak falan giymeyin, herhangi bir metale dokunun. Cihazı açtıktan sonra da bataryayı sökün bişey olmaz, gerisi kolay. Genişletmek için tıkla... Evet statik elektrik kısa devreye neden olabilir.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 2 Aralık 2023 #14 Kolay diye biliyorum, YT'den rehber videolara bakabilirsiniz.
kiryu12 Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 32 2 Aralık 2023 #15 GoDd1 dedi: Bazı laptopların RAM'leri anakartın altında oluyor bu yüzden komple anakartı sökmen gerekiyor benim cihaz öyleydi mesela ona bakman lazım. Genişletmek için tıkla... yok yok izole edilmiş gördüm videoda. Çok korkunç bence ya ben kesin elime yüzüme bulaştırırım. Vatan'da falan takıyorlar mı?
GoDd1 dedi: Bazı laptopların RAM'leri anakartın altında oluyor bu yüzden komple anakartı sökmen gerekiyor benim cihaz öyleydi mesela ona bakman lazım. Genişletmek için tıkla... yok yok izole edilmiş gördüm videoda. Çok korkunç bence ya ben kesin elime yüzüme bulaştırırım. Vatan'da falan takıyorlar mı?
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #16 kiryu12 dedi: Çok korkunç bence ya ben kesin elime yüzüme bulaştırırım. Genişletmek için tıkla... Kötü bir yaklaşım tarzı. Dünya dışından gelmedi o laptop
kiryu12 dedi: Çok korkunç bence ya ben kesin elime yüzüme bulaştırırım. Genişletmek için tıkla... Kötü bir yaklaşım tarzı. Dünya dışından gelmedi o laptop
HankSchrader Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 418 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 6 Çekirdek 12 Threads RAM: 16 GB DDR4 / DirectX sürümü: DirectX 12 Ekran kartı: GIGABYTE RTX 4060 Ti 16 GB Anakart: GIGABYTE A520 M K V2 Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #17 kiryu12 dedi: RAM takmak zor mudur? Acer Aspire A715-42G bilgisayarım için şu RAM'i alacağım; Kingston 8GB DDR4 3200MHz CL22 Notebook Rami - KVR32S22S8/8 aynı markaya sahip olanlar deneyimlerini paylaşırsa severim. Genişletmek için tıkla... Zor değildir. İnternetten video izleyip yapabilirsiniz.
kiryu12 dedi: RAM takmak zor mudur? Acer Aspire A715-42G bilgisayarım için şu RAM'i alacağım; Kingston 8GB DDR4 3200MHz CL22 Notebook Rami - KVR32S22S8/8 aynı markaya sahip olanlar deneyimlerini paylaşırsa severim. Genişletmek için tıkla... Zor değildir. İnternetten video izleyip yapabilirsiniz.
kiryu12 Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 32 2 Aralık 2023 #18 totra_proska dedi: Kötü bir yaklaşım tarzı. Dünya dışından gelmedi o laptop Genişletmek için tıkla... Tabii ki öyle ama bir hata yapsam geri alamam bence. Biliyorsun malum durumlar ekstra dikkatli olmak lazım hep.
totra_proska dedi: Kötü bir yaklaşım tarzı. Dünya dışından gelmedi o laptop Genişletmek için tıkla... Tabii ki öyle ama bir hata yapsam geri alamam bence. Biliyorsun malum durumlar ekstra dikkatli olmak lazım hep.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #19 kiryu12 dedi: Tabii ki öyle ama bir hata yapsam geri alamam bence. Biliyorsun malum durumlar ekstra dikkatli olmak lazım hep. Genişletmek için tıkla... Hassas parçalar değiller dostum anakarta pat pat vurmazsan hiçbir şey olmaz. Kocaman soket var 2 saniyede takıyorsun, ters takma şansın da yok zaten.
kiryu12 dedi: Tabii ki öyle ama bir hata yapsam geri alamam bence. Biliyorsun malum durumlar ekstra dikkatli olmak lazım hep. Genişletmek için tıkla... Hassas parçalar değiller dostum anakarta pat pat vurmazsan hiçbir şey olmaz. Kocaman soket var 2 saniyede takıyorsun, ters takma şansın da yok zaten.