Rawzu Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #1 Herkese merhaba, arkadaşlar hayırlı forumlar. Laptop kullanıcısıyım 8 GB RAM var ben bunu 16 yapabilir miyim?
Herkese merhaba, arkadaşlar hayırlı forumlar. Laptop kullanıcısıyım 8 GB RAM var ben bunu 16 yapabilir miyim?
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.596 Makaleler 5 Çözümler 275 30 Nisan 2025 #2 Laptop modeliniz nedir?
Kerwm41 Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 771 Makaleler 1 Çözümler 7 30 Nisan 2025 #3 Rawzu dedi: Herkese merhaba, arkadaşlar hayırlı forumlar. Laptop kullanıcısıyım 8 GB RAM var ben bunu 16 yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Modele göre değişir. Bazı laptoplarda RAM gömülü olduğundan eklenemiyor veya değiştirilemiyor. Ama mümkün.
Rawzu dedi: Herkese merhaba, arkadaşlar hayırlı forumlar. Laptop kullanıcısıyım 8 GB RAM var ben bunu 16 yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Modele göre değişir. Bazı laptoplarda RAM gömülü olduğundan eklenemiyor veya değiştirilemiyor. Ama mümkün.
mustafaeraktas Hectopat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.193 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #4 Rawzu dedi: Herkese merhaba, arkadaşlar hayırlı forumlar. Laptop kullanıcısıyım 8 GB RAM var ben bunu 16 yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Mümkündür ama her modelde olmaz. Marka model yazarsanız bakabilirim.
Rawzu dedi: Herkese merhaba, arkadaşlar hayırlı forumlar. Laptop kullanıcısıyım 8 GB RAM var ben bunu 16 yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Mümkündür ama her modelde olmaz. Marka model yazarsanız bakabilirim.
UcanPANDA28 Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #5 Müşteri hizmetlerini arayıp model numarasını söyleyip boş ram slotu olup olmadığını öğrenin.
Rawzu Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #6 Sakuya Izayoi dedi: Laptop modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Lenovo ideapad5 kullanıcısıyım. mustafaeraktas dedi: Mümkündür ama her modelde olmaz. Marka model yazarsanız bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Lenovo ideapad5. Son düzenleme: 1 Mayıs 2025
Sakuya Izayoi dedi: Laptop modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Lenovo ideapad5 kullanıcısıyım. mustafaeraktas dedi: Mümkündür ama her modelde olmaz. Marka model yazarsanız bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Lenovo ideapad5.
Kerwm41 Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 771 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Mayıs 2025 #7 Rawzu dedi: Lenovo ideapad5 kullanıcısıyım. Lenovo ideapad5. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin laptopta RAM anakartta sabit. Ne yazık ki değiştirme veya yükseltme olmuyor.
Rawzu dedi: Lenovo ideapad5 kullanıcısıyım. Lenovo ideapad5. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin laptopta RAM anakartta sabit. Ne yazık ki değiştirme veya yükseltme olmuyor.
mustafaeraktas Hectopat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.193 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #8 Rawzu dedi: Lenovo IdeaPad5 kullanıcısıyım. Lenovo IdeaPad5. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam soket yok yükseltemezsiniz.
Rawzu dedi: Lenovo IdeaPad5 kullanıcısıyım. Lenovo IdeaPad5. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam soket yok yükseltemezsiniz.