Crucial 8GB 2400Mhz DDR4 SODIMM Basics Series CB8GS2400 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Crucial 8GB 2400Mhz DDR4 SODIMM Basics Series CB8GS2400 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Laptop modelini yazarsanız daha iyi bir şekilde yardımcı olamaya çalışalım. Dokümanlarını incelediğimizde kaç GB RAM desteği hangi frekans ve CL değerini net bir biçimde öğrenmiş oluruz.
Hepsiburada gibi alışveriş sitelerindeki satıcılara pek güvenmiyorum açıkçası. Ellerinde olmayan ürünleri satıyorlar ya da sattıktan sonra ürünü değiştiriyorlar. Vatan Bilgisayar'dan 330 TL'ye G.Skill 8 GB RAM 2666MHz CL19 RAM satın aldım ve 2 günde sorunsuz bir şekilde geldi ve montajını yaptım. Sepete ekleyince 330₺ gibi bir fiyat çıkıyorsa eğer, Vatan Bilgisayar'dan almanızı tavsiye ederim. Çünkü bu tarz alışveriş sitelerinde kendileri değil farklı insanlar satış yaptığı için herkese güvenmek açıkçası biraz zor.