Laptop'a RAM Upgrade

Mutlu Arıcık

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Arcadia Bay
Arkadaşlar Laptopuma RAM Upgrade'i yapacağım. Linkini bıraktığım RAM ile benim Laptopum uyuşuyor mu? Çift kanal çalışırlar mı?

1.PNG

2.PNG

Arkadaşlar laptopuma RAM Upgrade'i yapacağım. Linkini bıraktığım RAM ile benim laptopum uyuşuyor mu? Çift kanal çalışırlar mı?

Eki Görüntüle 605577

Eki Görüntüle 605578

Laptop modelini yazarsanız daha iyi bir şekilde yardımcı olamaya çalışalım. Dokümanlarını incelediğimizde kaç GB RAM desteği hangi frekans ve CL değerini net bir biçimde öğrenmiş oluruz.

Hepsiburada gibi alışveriş sitelerindeki satıcılara pek güvenmiyorum açıkçası. Ellerinde olmayan ürünleri satıyorlar ya da sattıktan sonra ürünü değiştiriyorlar. Vatan Bilgisayar'dan 330 TL'ye G.Skill 8 GB RAM 2666MHz CL19 RAM satın aldım ve 2 günde sorunsuz bir şekilde geldi ve montajını yaptım. Sepete ekleyince 330₺ gibi bir fiyat çıkıyorsa eğer, Vatan Bilgisayar'dan almanızı tavsiye ederim. Çünkü bu tarz alışveriş sitelerinde kendileri değil farklı insanlar satış yaptığı için herkese güvenmek açıkçası biraz zor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı