Laptop'a SIM takılabilir mi?

Superbox cihazı bulursan veya onun benzeri cihaz işe yarar diye düşünüyorum.
Bu da baya mantıklı bu arada. Sim kart bir router da iş görür. Ama onların fiyatları 2k bandındaydı.

O kadar para verecek adam hotspot paketi alır diye düşünüyorum.

Adamın zaten paketi var. Ek paket neden alsın? Hotspot paketleri 50GB 420 TL baktım. 5 aylık Superbox parası 2bin dersek cihaz parasına. Geriye kalan 7ay ne olacak veya sürekli bu paketi alacağını düşünürsek geriye kalan yıllar ne yapacak? Kısacası 5 ay da amorti ediyor parasını. Üstelik cihazı işi bitince satabilir...

5 aylık superbox 2 bine bulabiliyorsanız söyleyin ben de alayım
Minimum 200 GB olanı var aylık 1000 TL. Zaten ben buna bütçe ayıracaksa diye dedim, asıl önerim yukarıda. Sınırsız hatlarda hotspot da sınırsız yapılabiliyor

Dostum ben sadece Superbox cihazından bahsediyorum. Paketli değil sadece suberbox cihazı. 2. el cihaz alacak kendi hattını takıp ayarını yapıp kullanacak.

Laptop modelini verir misiniz?
Dell g15 5515

Bazı laptoplara takarsınız hocam. Yuvası olması gerek.
benimkinde yok anakartta m2 yuvasına takılan modeller gördüm amazonda

Eskiden WWAN kart takıp destekleyen laptoplarda kullanabiliyorduk. Eğer cihazınızda bu kartı takmaya uygun slot varsa 1 adet edinip deneyebilirsiniz.
anakarta takılan aparatlar gördüm işime yarayabilir gibi duruyor

Superbox cihazı bulursan veya onun benzeri cihaz işe yarar diye düşünüyorum.

Bir öğrenci için çok pahalı ve benim bulunduğum bölgede çok ping yapıyor yurtta arkadaşlar aldı iade ettiler.

Bulduğum ürün bu.

Son düzenleme:
Dell yeni modellerinde doğrudan sim takmak için yer bırakmışmıdır emin değilim ancak eskiden batarya altında sim takılması için uygun yer oluyordu bu bahsettiğim WWAN kartları da o bölgenin altındaki slota takılıyordu. Bu şekilde SIM işimiz bitince kolayca sökülebiliyordu. Araştırmanızı öneririm.

Bakıyorum şimdi bilgilendiririm sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…