vuprx Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 181 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Mart 2024 #1 Laptopa gazoz döküldü silip bilgisayarı kapat tuşundan kapattım. Bozulmaması için ne yapmalıyım? Alalı 2 ay olmadı daha.
Laptopa gazoz döküldü silip bilgisayarı kapat tuşundan kapattım. Bozulmaması için ne yapmalıyım? Alalı 2 ay olmadı daha.
N nabiyonuz12 Picopat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 75 19 Mart 2024 #11 vuprx dedi: Teknik servisi aradık açmadilar gittik kapalıydı bir şey olmaz umarim. Genişletmek için tıkla... İlk 1 hafta risk büyük hocam oksitlenme riski var üstüne gazoz olduğu için tüm parçalar yapış yapış olacaktır su olsa çok daha şanslı olurdunuz umarım bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
vuprx dedi: Teknik servisi aradık açmadilar gittik kapalıydı bir şey olmaz umarim. Genişletmek için tıkla... İlk 1 hafta risk büyük hocam oksitlenme riski var üstüne gazoz olduğu için tüm parçalar yapış yapış olacaktır su olsa çok daha şanslı olurdunuz umarım bir şey olmaz.
HugeSaucer11371 Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1050,16Gb ram,i7 8750H, 1T HDD, 200GB SSD. Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 24 Mart 2024 #12 vuprx dedi: Teknik servisi aradık açmadilar gittik kapalıydı bir şey olmaz umarim Genişletmek için tıkla... Yani sıvı teması önemli. Herşeyin gidebilir. Artı 0 Eksi
vuprx dedi: Teknik servisi aradık açmadilar gittik kapalıydı bir şey olmaz umarim Genişletmek için tıkla... Yani sıvı teması önemli. Herşeyin gidebilir.
KS KS vuprx Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 181 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Mart 2024 #13 HugeSaucer11371 dedi: Yani sıvı teması önemli. Her şeyin gidebilir. Genişletmek için tıkla... Teknik servis kullanabilirsiniz dedi baktı. Artı 0 Eksi
HugeSaucer11371 dedi: Yani sıvı teması önemli. Her şeyin gidebilir. Genişletmek için tıkla... Teknik servis kullanabilirsiniz dedi baktı.
HugeSaucer11371 Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1050,16Gb ram,i7 8750H, 1T HDD, 200GB SSD. Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 24 Mart 2024 #14 vuprx dedi: Teknik servis kullanabilirsiniz dedi baktı. Genişletmek için tıkla... Ben o teknik servisi... Laptopun içini açtı mı? Açmadıysa belki Vatan Computer yapıyordur. Büyük ihtimalle yapmıyordur ama. Hangi şehirdesin? Ha bir de laptopun kendi markasına mı götürdün teknik servis olarak? Son düzenleme: 24 Mart 2024 Artı 0 Eksi
vuprx dedi: Teknik servis kullanabilirsiniz dedi baktı. Genişletmek için tıkla... Ben o teknik servisi... Laptopun içini açtı mı? Açmadıysa belki Vatan Computer yapıyordur. Büyük ihtimalle yapmıyordur ama. Hangi şehirdesin? Ha bir de laptopun kendi markasına mı götürdün teknik servis olarak?