KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 2 Ağustos 2024 #1 Merhaba MONSTER T5 20.3 laptop var buna sıvı termal macun sürersem soğutucu blok aşınma etkisi gösterir mi? (Elim yatkın yaparsam izole bant ile yapacağım riskleri biliyorum) @Marix
Merhaba MONSTER T5 20.3 laptop var buna sıvı termal macun sürersem soğutucu blok aşınma etkisi gösterir mi? (Elim yatkın yaparsam izole bant ile yapacağım riskleri biliyorum) @Marix
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.335 Çözümler 951 2 Ağustos 2024 #2 KeReM BeY dedi: Merhaba MONSTER T5 20.3 laptop var buna sıvı termal macun sürersem soğutucu blok aşınma etkisi gösterir mi? (Elim yatkın yaparsam izole bant ile yapacağım riskleri biliyorum) @Marix Genişletmek için tıkla... Soğutucu blok temas kısmı bakırsa problem olmaz, kararmalar oluyor ama yapısına pek zarar vermiyor bakırın.
KeReM BeY dedi: Merhaba MONSTER T5 20.3 laptop var buna sıvı termal macun sürersem soğutucu blok aşınma etkisi gösterir mi? (Elim yatkın yaparsam izole bant ile yapacağım riskleri biliyorum) @Marix Genişletmek için tıkla... Soğutucu blok temas kısmı bakırsa problem olmaz, kararmalar oluyor ama yapısına pek zarar vermiyor bakırın.
lanex.ez Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 422 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #3 KeReM BeY dedi: Merhaba MONSTER T5 20.3 laptop var buna sıvı termal macun sürersem soğutucu blok aşınma etkisi gösterir mi? (Elim yatkın yaparsam izole bant ile yapacağım riskleri biliyorum) @Marix Genişletmek için tıkla... Servise gönder hocam orada yapıyorlar bakımlarını öyle biliyorum ben ama.
KeReM BeY dedi: Merhaba MONSTER T5 20.3 laptop var buna sıvı termal macun sürersem soğutucu blok aşınma etkisi gösterir mi? (Elim yatkın yaparsam izole bant ile yapacağım riskleri biliyorum) @Marix Genişletmek için tıkla... Servise gönder hocam orada yapıyorlar bakımlarını öyle biliyorum ben ama.
Tarik14553 Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #4 Dostum servise göndermeni öneririm Monster zaten termal macun gibi bakımları ücretsiz veriyor
KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 2 Ağustos 2024 #5 Marix dedi: Soğutucu blok temas kısmı bakırsa problem olmaz, kararmalar oluyor ama yapısına pek zarar vermiyor bakırın. Genişletmek için tıkla... Alüminyum olunca sıkıntı oluyor değil mi hocam? lanex.ez dedi: Servise gönder hocam orada yapıyorlar bakımlarını öyle biliyorum ben ama. Genişletmek için tıkla... Tarik14553 dedi: Dostum servise göndermeni öneririm Monster zaten termal macun gibi bakımları ücretsiz veriyor. Genişletmek için tıkla... Sürdükleri macun bir işe yaramıyor sıvı termal ile termal macun arasında ciddi farklar var Termal macunuda kendim sürüyorum (MX-4)
Marix dedi: Soğutucu blok temas kısmı bakırsa problem olmaz, kararmalar oluyor ama yapısına pek zarar vermiyor bakırın. Genişletmek için tıkla... Alüminyum olunca sıkıntı oluyor değil mi hocam? lanex.ez dedi: Servise gönder hocam orada yapıyorlar bakımlarını öyle biliyorum ben ama. Genişletmek için tıkla... Tarik14553 dedi: Dostum servise göndermeni öneririm Monster zaten termal macun gibi bakımları ücretsiz veriyor. Genişletmek için tıkla... Sürdükleri macun bir işe yaramıyor sıvı termal ile termal macun arasında ciddi farklar var Termal macunuda kendim sürüyorum (MX-4)
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.335 Çözümler 951 2 Ağustos 2024 #6 KeReM BeY dedi: Alüminyum olunca sıkıntı oluyor değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Alüminyumu bozup parçalıyor.
KeReM BeY dedi: Alüminyum olunca sıkıntı oluyor değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Alüminyumu bozup parçalıyor.