Laptopa soğutucu ile beraber overclock yapmak sorun olur mu?

RDR2 normal VRAM'iniz 4 GB oyunu orta düşük karışımı oynarsanız 60 üstüne.

Düşüğe alabileceklerimi aldım textureleri falan da düşüğe alırsam bu sefer de oyun bayağı kalitesizleşiyor hafif bir OC ile monitör soğutucu ile FPS'yi 60 üstüne çıkarsam daha mantıklı değil mi?

Zor hocam elnizdeki GPU belli CPU belli CPU'ya zaten OC yapamazsınız GPU'ya da belki 200 MHz falan MSI Afterburner ile deneyin.

OC yapılmaz ucu ucuna termalthorling yapmıyor.

Hocam aldığımdan beri içini temizletmedim tam 1 yıl falan oldu bayağı kirlenmiştir termal macunu bile yok temizletsem sıvı termal macun yapsam üstüne soğutucu alsam öyle OC yapabilecek düzeye gelememmi.

Hocam aldığımdan beri içini temizletmedim tam 1 yıl falan oldu bayağı kirlenmiştir termal macunu bile yok temizletsem sıvı termal macun yapsam üstüne soğutucu alsam öyle OC yapabilecek düzeye gelememmi.

Gelirde silikon zaten 200 300 MHz falan destekleyecek oda 5 8 FPS falan. RDR2 de DLSS açıkmı bir de DxDiag fotoğrafını atar mısınız?

Zor hocam elnizdeki GPU belli CPU belli CPU'ya zaten OC yapamazsınız GPU'ya da belki 200 MHz falan MSI Afterburner ile deneyin.

Deneyeceğim hocamda fazla ısınıpta laptopa bir şey olsun istemem o yüzden ilk size danışayım dedim, öyleyse dediklerimi yaptıkdan sonra deneyeceğim sağ olun.

Deneyeceğim hocamda fazla ısınıpta laptopa bir şey olsun istemem o yüzden ilk size danışayım dedim, öyleyse dediklerimi yaptıkdan sonra deneyeceğim sağ olun.

Fazla ısınırsa hızını düşürür kendini korur bunlar salak aletler değil artık limiti geçerse de laptopu kapatır.

Gelirde silikon zaten 200 300 MHz falan destekleyecek oda 5 8 FPS falan. RDR2 de DLSS açıkmı bir de DxDiag fotoğrafını atar mısınız?

5 8 FPS artsa yeter zaten DLSS açık denge modunda DxDiag fotoğrafını nasıl çekeceğim?

Şurdaki top lam bellek kısmı lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…