Merhaba, HP'nin kendi yerini aradım, 500 TL dediler. Bizim bilgisayarcıya dedim, 200 TL dedi. Format falan da gerek yok, sadece oyunlar için SSD aldım. Kendim nasıl takabilirim veya takmalı mıyım? Yarın götüreceğim yoksa.
İnternetten bir iki video ile çözülebilir. Böyle şeyleri kendiniz deneyerek yapabilirsiniz. Yanlış takma ihtimali genelde yoktur. Ama uyumsuz SSD olabilir. Onu da sorarsanız yardımcı olabiliriz.
Merhaba, HP'nin kendi yerini aradım, 500 TL dediler. Bizim bilgisayarcıya dedim, 200 TL dedi. Format falan da gerek yok, sadece oyunlar için SSD aldım. Kendim nasıl takabilirim veya takmalı mıyım? Yarın götüreceğim yoksa.
Kaç GB 500 TL ve kaç GB 200 TL, eğer daha önce hiç içini açmadıysanız hiç bulaşmayın, işlem aslında çok basit bir işlem herhangi bir tamirciye götürün takarlar.
Kaç GB 500 TL ve kaç GB 200 TL, eğer daha önce hiç içini açmadıysanız hiç bulaşmayın, işlem aslında çok basit bir işlem herhangi bir tamirciye götürün takarlar.
O zaman ya tornavida alacaksınız ya da servise gönderin garantiye almak isterseniz, ama bence para vermeye gerek yok hem elinizde tornavida olur başka bir iş için lazım olursa, siz bilirsiniz.