Laptopa SSD nasıl takılır?

Daha fazla  
Merhaba, HP'nin kendi yerini aradım, 500 TL dediler. Bizim bilgisayarcıya dedim, 200 TL dedi. Format falan da gerek yok, sadece oyunlar için SSD aldım. Kendim nasıl takabilirim veya takmalı mıyım? Yarın götüreceğim yoksa.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten bir iki video ile çözülebilir. Böyle şeyleri kendiniz deneyerek yapabilirsiniz. Yanlış takma ihtimali genelde yoktur. Ama uyumsuz SSD olabilir. Onu da sorarsanız yardımcı olabiliriz.

Laptop modelini yazın, mahalle başı bilgisayarcılarına gitme gereğini ortadan kaldıralım.

Bir de ince uçlu tornavida setinizi hazırlayın. Ekmek bıçağına sakın derim.

Kaç GB 500 TL ve kaç GB 200 TL, eğer daha önce hiç içini açmadıysanız hiç bulaşmayın, işlem aslında çok basit bir işlem herhangi bir tamirciye götürün takarlar.

Kaç GB 500 TL ve kaç GB 200 TL, eğer daha önce hiç içini açmadıysanız hiç bulaşmayın, işlem aslında çok basit bir işlem herhangi bir tamirciye götürün takarlar.
1 tb 970 evo plus benim pek bilgim yok takmakla

Laptop modelini yazın, mahalle başı bilgisayarcılarına gitme gereğini ortadan kaldıralım.

Bir de ince uçlu tornavida setinizi hazırlayın. Ekmek bıçağına sakın derim.
Hp Victus 16d1011nt benim neredeyse hiç bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim

Hocam bahsettiğiniz laptop modelinin tüm serileri zaten SSD'li satılıyor. İkinci ssd nin takılmasını mı istiyorsunuz ?

Çok zor değil ben babamdan dızladığım tornavida setiyle yapmıştım ilk defa SSD taktım ama bir sıkıntı olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…