Laptopa SSD sonrası işlemci kullanımı artması

Yasin baydy

Kilopat
Daha fazla  
Laptopa SSD taktım işlemci kullanımı 40% cıvarı zorlamaya başladı system 30% cıvarı ve sistem kesintileri 10% cıvarı seyretmekte işlemci çok ısınıyor bilgisayar kasıyor çözümü nedir?
Bazı yerlerde işlemcinin SSD'nin hızına yetişemediği o yüzden kendini zorladığı yazıyor doğruluk payı var mi?

HP Notebook - 15-ay111nt
Intel Core i7 7500U 8GB 1TB R7 M440

İşletim Sistemi : Windows 10 1809 sürümü

SSD : Sandisk 240GB

Dosya Ekleri

• 0c7854e3-a5fb-41f8-9d59-84273ceae44b.jpg
    0c7854e3-a5fb-41f8-9d59-84273ceae44b.jpg
    104,3 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Daha yeni format atmışsınız anladığım kadarıyla. Windows güncellemelerini, sürücü güncellemelerini eksiksiz yükleyin. Varsa BIOS güncellemesi de yapın.
Laptopumu ilk formatladığımda bazı sürücüler eksik iken bende aynı durumu yaşamıştım, güncellemeleri ve tüm sürücüleri yükledikten sonra sorun düzelmişti.
Daha yeni format atmışsınız anladığım kadarıyla. Windows güncellemelerini, sürücü güncellemelerini eksiksiz yükleyin. Varsa BIOS güncellemesi de yapın.
Laptopumu ilk formatladığımda bazı sürücüler eksik iken bende aynı durumu yaşamıştım, güncellemeleri ve tüm sürücüleri yükledikten sonra sorun düzelmişti.

Çözüm

Driver ve Bios güncelledim hala aynı devam ediyor genede çok sağolun

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı