Tinky winky
Hectopat
Merhaba, Lenovo Legion Y520 laptopuma SSD takacağım fakat montaj vidası yok. Montaj vidasının boyutlarını nasıl öğrenebilirim ve nereden temin edebilirim?
Sanırsam Alacağınız SSD'nin içerisinden çıkıyor. Ufak bir vida ile de sorunu çözersiniz.Merhaba, Lenovo Legion Y520 laptopuma SSD takacağım fakat montaj vidası yok. Montaj vidasının boyutlarını nasıl öğrenebilirim ve nereden temin edebilirim?
Ssd içinde herhangi bir vida çıkmadı. Laptopun kutusunda da bulamadım. Evdeki vidalardan denedim hic biri uymadı maalesef.Sanırsam Alacağınız SSD'nin içerisinden çıkıyor. Ufak bir vida ile de sorunu çözersiniz.
SSD m2 mi yoksa 2.5'luk mu? Tanıdığınız bir bilgisayar tamircisi ya da yakınınızda teknik servis var ise oradan isterseniz de verirler.Ssd içinde herhangi bir vida çıkmadı. Laptopun kutusunda da bulamadım. Evdeki vidalardan denedim hic biri uymadı maalesef.
M.2 SSD aldım.Samsung PM981A. Yarın bi servise sorayım o zaman teşekkür ederim.SSD m2 mi yoksa 2.5'luk mu? Tanıdığınız bir bilgisayar tamircisi ya da yakınınızda teknik servis var ise oradan isterseniz de verirler.
Evet iyice kontrol ettim yoktu maalesef.O küçük vida M.2 slotuna vidalı şekilde geliyor olabilir iyice bakmış mıydınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.