Çözüldü Laptopa SSD takarken bir şey olmuş mudur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Acer Nitro 5 cihazıma 1TB'lık SSD aldım. Kendim taktım. Kapağı sökerken biraz zorlandım ama hiçbir mandalı kırmadım. Sonra statik elektriği atmak için önce bataryanın bandını söktüm, ardından soketi çıkarmaya çalıştım. Sökerken çok zorlandım ama dikkat etmeye çalıştım anakarta zarar vermemek için. Uzun uğraşlar sonucu soketi çıkarttıktan sonra SSD'yi taktım. Sonra soketi geri taktım, ardından bandı tekrar taktım. Ama büyük ihtimalle anakarta denk gelmedi, SSD'nin üstünde kaldı bant. Neyse kapağı da taktım ve laptopu açtım. Bir sıkıntı yok şu anlık, şarj da oluyor ama içime bir kurt düştü. Acaba bir yerine zarar vermiş miyimdir? Bunu nasıl test edebilirim? Açıkçası pişmanım keşke servise gönderseydim, kendim yaparım sanmıştım.

Çözüm
Çalışıyorsa soketi tam taktıysan sıkıntı yok. 2 laptopun pil bağlantısını kesmeden SSD güncellemesi yaptım sıkıntı olmadı. Tabii ki senin yaptığın doğru için rahatlasın diye diyorum.
Çalışıyorsa soketi tam taktıysan sıkıntı yok. 2 laptopun pil bağlantısını kesmeden SSD güncellemesi yaptım sıkıntı olmadı. Tabii ki senin yaptığın doğru için rahatlasın diye diyorum.

Çözüm
Soketi tam taktım hocam, bantı tam takamadım. Bir de işte tırnağım anakarta zarar vermiş midir diye korkuyorum.Ayrıca bir şey soracağım. Disk yönetimi ekranından GPT olarak kurdum, sonra da NTFS olarak biçimlendirdim. Doğru mu yapmışım? Oyun kuracağım sadece.

Soketi tam taktım hocam, bandı tam takamadım. Bir de işte tırnağım anakarta zarar vermiş midir diye korkuyorum. Ayrıca bir şey soracağım. Disk yönetimi ekranından GPT olarak kurdum, sonra da NTFS olarak biçimlendirdim. Doğru mu yapmışım? Oyun kuracağım sadece.

Uzaktan konuşmak doğru değil ancak bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Laptopu aşırı sarsıntılardan koru yine de. Disk kısmını doğru yapmışsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı