er4n Kilopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 9 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #1 Merhaba, ben sadece HDD girişli laptopuma hem HDD hem SSD takmak istiyorum ama tek giriş var. İnternette CD yeri varsa oradan yapabilirsiniz demiş ama. Ben pek inanmadım. Nasıl yapabilirim?
Merhaba, ben sadece HDD girişli laptopuma hem HDD hem SSD takmak istiyorum ama tek giriş var. İnternette CD yeri varsa oradan yapabilirsiniz demiş ama. Ben pek inanmadım. Nasıl yapabilirim?
Mangal_EYC Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 245 Çözümler 2 Yer Ahşap Parke Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2021 #2 Eve CD okuyucunun yerine internette satılan bir aparat yardımı ile SSD ve HDD takabiliyorsunuz doğrudur.
Eve CD okuyucunun yerine internette satılan bir aparat yardımı ile SSD ve HDD takabiliyorsunuz doğrudur.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 18 Temmuz 2021 #3 Size uygun olanı alabilirsiniz. Hdd Caddy Fiyatları ve Modelleri - Hepsiburada Hdd Caddy fiyatları, hdd caddy modelleri ve hdd caddy çeşitleri uygun fiyatlarla burada. Tıkla, en ucuz hdd caddy seçenekleri ayağına gelsin. www.hepsiburada.com
Size uygun olanı alabilirsiniz. Hdd Caddy Fiyatları ve Modelleri - Hepsiburada Hdd Caddy fiyatları, hdd caddy modelleri ve hdd caddy çeşitleri uygun fiyatlarla burada. Tıkla, en ucuz hdd caddy seçenekleri ayağına gelsin. www.hepsiburada.com