2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 30 Temmuz 2020 #21 Bildirimler gelmiyor, tekrar söylüyorum. Ben RAM kısmında pek bilgi sahibi değilim, SSD almaya karar verirsen yardımcı olurum.
Bildirimler gelmiyor, tekrar söylüyorum. Ben RAM kısmında pek bilgi sahibi değilim, SSD almaya karar verirsen yardımcı olurum.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 30 Temmuz 2020 #22 292469 dedi: Bildirimler gelmiyor, tekrar söylüyorum. Ben RAM kısmında pek bilgi sahibi değilim, SSD almaya karar verirsen yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Tamam abi IlIlIlIlIlIlIlI dedi: Dostum programı kaldırıp bir de şu linkten indir eğer olmazsa onboard vardır bu da yeni RAM eklemenin bayağı uğraştırıcı olması demek. CPU-Z Sisteminizin işlemcisi, anakartı ve RAM'i gibi temel bileşenlerinin detaylarını öğrenebileceğiniz faydalı bir araçtır. İşlemcinizi test edip, diğer işlemcilerle karşılaştırma yapma olanağı sağlar. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Olmadı abi ama illaki CPU-Z'a muhtaç mıyız, başka program yok mu?
292469 dedi: Bildirimler gelmiyor, tekrar söylüyorum. Ben RAM kısmında pek bilgi sahibi değilim, SSD almaya karar verirsen yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Tamam abi IlIlIlIlIlIlIlI dedi: Dostum programı kaldırıp bir de şu linkten indir eğer olmazsa onboard vardır bu da yeni RAM eklemenin bayağı uğraştırıcı olması demek. CPU-Z Sisteminizin işlemcisi, anakartı ve RAM'i gibi temel bileşenlerinin detaylarını öğrenebileceğiniz faydalı bir araçtır. İşlemcinizi test edip, diğer işlemcilerle karşılaştırma yapma olanağı sağlar. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Olmadı abi ama illaki CPU-Z'a muhtaç mıyız, başka program yok mu?