Laptopa SSD tavsiyesi

asusn56vz

Hectopat
Daha fazla  
Beyler masaüstü bölümünde konu açmıştım ve yorumlar sonucunda incelemelerim üzerine HDD'min bozuk olduğunu fark ettim. (Oyunlarda 1 saniyelik donmalar ve değişik ses sorunları yaşıyordum.)

Bunun sonucunda ilgi ve merakım nedeniyle SSD almaya karar verdim. Ama sorularım şunlar

SSD'yi HDD'yi çıkarıp onun yerine takabilir miyim sorunsuz bir şekilde ve HDD'deki Windows sürümünü vb. SSD'ye nasıl aktarırım ?

Bu iki soruma net cevap verirseniz ve güzel bir 250 256 GB SSD önerirseniz çok sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoları izleyerek fikir sahibi olabilirsin. SSD olarak da bunu tavsiye ederim :

Samsung 250Gb 840 Evo Sata 3.0 (Okuma 540Mb / Yazma 520Mb) Ssd - Vatan Bilgisayar

HDD ni hiç çıkarmana gerek yok. Optik sürücünün yerine tak.
Optiğin bağlantısı yavaş olabilir, SSD'yi esas SATA portuna taksin isterse eski HDDsini optiğe taksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…