Merhaba arkadaşlar. Demin PC'ye su döktüm. Neyse ki sadece laptopun üstündeki tuşlara geldi ve altına girmedi su ama tuşların oradan su sızdı galiba içe ve laptop su dökülür dökülmez kapandı. Power tuşuna basıyorum açılmıyor, sizce normal mi? Şu anda mutfağa koydum laptopu ve ters çevirdim. Mutfağa koymamın sebebi bizim mutfak çok soguk oluyor, kurur diye düşündüm.
PC ıslanırsa kısa devre yapacağı için bozulur. Oradaki su mineralli su olduğu için elektriği iletmiyor. İstersen videoyu iyice izle mineralli su olduğunu söylüyor.
Arkadaşlar biri diyor donar biri diyor Saç kurutma makinesi kullanma biri diyor geçmiş olsun napayım ben şimdi bu arada PC'nin içini açamıyorum tornavida yeri çok küçük evde yok
Arkadaşlar biri diyor donar biri diyor saç kurutma makinesi kullanma biri diyor geçmiş olsun napayım ben şimdi bu arada PC'nin içini açamıyorum tornavida yeri çok küçük evde yok.
Arkadaşlar biri diyor donar biri diyor Saç kurutma makinesi kullanma biri diyor geçmiş olsun napayım ben şimdi bu arada PC'nin içini açamıyorum tornavida yeri çok küçük evde yok
Dostum moral bozmak gibi olmasın ama yüksek ihtimal pc yanmıştır. Laptopa su döküldüğü gibi devrelere kadar ulaşıp kısa devre yapmıştır diye düşünüyorum. He bir ihtimal pcyi söküp kurutma işlemi yapmak...