Laptopa su döküldü ve kapandı

Günlerce güneşin altında bile bıraksan buharın çıkamayacağı yerlere kadar giriyor su. Parçalarına ayırmadan tamamen kurutmak mümkün değil. Tamamen kurutsan bile geri dönüşü olmayacak arızalar oluşmuş olabilir.

Reis sadece klavyenin oraya gitti altına falan değil çokda gitmedi çeyrek pet şişe Max yine aynı şey mi olur?

Reis sadece klavyenin oraya gitti altına falan değil çokda gitmedi çeyrek pet şişe Max yine aynı şey mi olur?
Su dökülür dökülmez kapandıysa bu anakarta kadar suyun ulaştığını gösteriyor. Umarım yanma söz konusu olmamıştır. Ama kuzenime aynısı olduğunda laptopu çöp olmuştu. Limonata döktü, dökülür dökülmez laptopu kaldırdım ters çevirdim dedi ama çoktan anakarta ulaşmıştı sıvı. Kapandıktan sonra açmayı denedin mi?

Arkadaşlar PC'den şu an fan sesleri geliyor çok sesli ama ekran falan yok ve fan sesi sürekli gidip geliyor son durum bu

Eğer açılsa bile ileride oksitlenme vb olabilir. Yapabiliyorsanız içini açıp izopropil alkolle temizleyin. Yapamazsaniz da bilen birisine göstermenizi öneririm.

Arkadaşlar PC'den şu an fan sesleri geliyor çok sesli ama ekran falan yok ve fan sesi sürekli gidip geliyor son durum bu
Pc'yi çalıştırmamanı öneririm. Bataryayı da çıkartıp ters konumda tutmanda fayda var. İnce tornavida bulabilirsen, laptopun garantisi de yoksa, söküp kurulama yapabilseydin faydası olur mu olmaz mı görmüş olurduk..
PC sanırım işi bitti beyaz ekran geldi 3-4 saniye kapandı bir daha
Sürekli çalıştırmasaydın keşke

PC'nin içini açamıyorum ki de çıkartayım bir şeyler şuan salona getirdim orta sıcaklıkda burası koydım kaloriferin yanına ters çevirdim

Buradaki su değil, özel bir sıvı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…