Laptopa su döküldü

ASUS maliyetden kaçan bir firma olduğu için bahsettiğim şeyin olduğunu sanmıyorum.
Bunu ilk olarak Toshiba marka bir laptopta görmüştüm.

TUF kasa olduğundan bende emin olamıyorum ama ROG modellerde olduğunu arkadaşım bahsetmişti.

Ekran gitmediyse su gitmedi demek değil. Benim laptopada soda dökülmüştü(farklı şeyler olsa da) ilk başta hiçbir şey yoktu PC'yi falan kapattım. İşte içini açtık kuruladık temizledik bilgisayar çalıştı ama klavye gitmişti. Yeni klavye almak zorunda kaldık. Su da şeker tarzı bir şey olmadığı için yapışmaz o yüzden soda dökülmesinden iyidir.

Onun olabileceğini bende düşünüyorum ama laptop bozulmasın da klavyeyi tamir ettiririm.

Saç kuruma makinesi ile kuruttuktan sonra piniç e yatır 1 veya 2 gün kalsın.

Tamamen kuruduğunu anladığın ana kadar, açma.

Konuyu hortlatıyorum ama yaklaşık olarak 18 saat geçti sizce laptop çalışıyor diye denemeli miyim?

Konuyu hortlatıyorum ama yaklaşık olarak 18 saat geçti sizce laptop çalışıyor diye denemeli miyim?

1-2 gün daha bekle.
Bir de saç kurutma makinesinin soğuk tarafıyla bilgisayarın aşağısına doğru tut.

1-2 gün daha bekle.
Bir de saç kurutma makinesinin soğuk tarafıyla bilgisayarın aşağısına doğru tut.

Dün saç kurutma makinesi ile kuruttum yeterince. Şu an y şeklin de kurumaya bıraktım. Belki tamirciye götürür anakart sökümü yaparız o şekilde kuruturum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…