Laptopa su döküldükten sonra ne yapılmalı?

Mehmetkatan

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ders izlerken su şişesini devirdim klavye ve hoparlör kısmına döküldü. Anlık korkuyla ters çevirdim yüzeysel olarak suyu çıkartmaya çalıştım o an PC açıktı Power tuşuna bastım korkuyla uyku modunda kaldı sanırım. Yüzeysel kuruttuktan sonra tuşa bastım anlık bir pıtlama oldu hoparlör mü bilmiyorum. Sonra kapandı sandım öyle ne yapacağım diye düşünürken ışığının yandığını gördüm bu sefer tam kapattım. PC'nin havalandırma altında su olduğunu gördüm nefesimle vakumladım bir şekil onun dışında ters bekliyor PC şu an hani ne yapsam bilmiyorum. Batarya içine gömülü ne yapmak lazım? Ders için emanet aldım başıma patladı.

Dosya Ekleri

• 20250517_013155.jpg
    160,3 KB · Görüntüleme: 28
  • 20250517_013204.jpg
    317,4 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleyen: Moderatör:
Pirince yatirabilirsin elektrikle temasi olmasin tamamen kuruyana kadar.

İçini açıp hafifçe kuruladıktan sonra 2-3 gün bilgisayarı açma

İçini açıp hafifçe kuruladıktan sonra 2-3 gün bilgisayarı açma
Ben dayanamadım şuan açtım açılırken sorun yoktu ama ses açılıp kapanıyordu sürekli sonra mavi ekran yedim Windows düzgün çalışmıyor diye

Ben dayanamadım şuan açtım açılırken sorun yoktu ama ses açılıp kapanıyordu sürekli sonra mavi ekran yedim Windows düzgün çalışmıyor diye
Hocam niye açtın ıslakken kısa devre olabilir pc nin arka kapağını açıp bataryasını sök istersen 2 gün falan açma kurusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…