L Lordxe Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 165 Çözümler 1 19 Temmuz 2024 #1 Merhaba, laptopuma su döküldü ancak hemen temizledim ancak laptopu 10 dakika kapalı tuttuktan sonra açtığımda touchpad çok yavaş hareket ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2024
Merhaba, laptopuma su döküldü ancak hemen temizledim ancak laptopu 10 dakika kapalı tuttuktan sonra açtığımda touchpad çok yavaş hareket ediyor.
Truvalıadam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 1.884 Çözümler 6 19 Temmuz 2024 #2 Korozyona sebep olur 10 dakika çok az bir süre. İçine gittiyse su hemen servise götürün. Artı 0 Eksi
Scruffy9999 Picopat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #3 Lordxe dedi: Merhaba, laptopuma su döküldü ancak hemen temizledim ancak laptopu 10 dakika kapalı tuttuktan sonra açtığımda touchpad çok yavaş hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir servise götürün derim Allah'tan şekerli bir şey dökmemişsin yoksa bırak touchpadi laptopta hiçbir şey kalmazdı. Son düzenleme: 19 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Lordxe dedi: Merhaba, laptopuma su döküldü ancak hemen temizledim ancak laptopu 10 dakika kapalı tuttuktan sonra açtığımda touchpad çok yavaş hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir servise götürün derim Allah'tan şekerli bir şey dökmemişsin yoksa bırak touchpadi laptopta hiçbir şey kalmazdı.
KS KS L Lordxe Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 165 Çözümler 1 19 Temmuz 2024 #4 Truvalıadam dedi: Korozyona sebep olur 10 dakika çok az bir süre. İçine gittiyse su hemen servise götürün. Genişletmek için tıkla... Su gittiğini sanmıyorum direk ters döndürüp kuruladım. Artı 0 Eksi
Truvalıadam dedi: Korozyona sebep olur 10 dakika çok az bir süre. İçine gittiyse su hemen servise götürün. Genişletmek için tıkla... Su gittiğini sanmıyorum direk ters döndürüp kuruladım.