Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 6 Haziran 2021 #11 Klavyenin altına doğru yani içine su girmediyse bir sorun yaratacağını sanmıyorum.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 6 Haziran 2021 #12 Hollywoo dedi: Klavyenin altına doğru yani içine su girmediyse bir sorun yaratacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yani girmiştir muhtemelen ama az girmiştir. Ben silerken neredeyse bütün su klavyenin üstündeydi. Tuşlar baya alçak belki de hiç girmemiştir.
Hollywoo dedi: Klavyenin altına doğru yani içine su girmediyse bir sorun yaratacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yani girmiştir muhtemelen ama az girmiştir. Ben silerken neredeyse bütün su klavyenin üstündeydi. Tuşlar baya alçak belki de hiç girmemiştir.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 6 Haziran 2021 #13 316332 dedi: Hayatınızda laptop kullanmamış olabilirsiniz ama görmeyeni de ilk defa görüyorum. Bu kadar yanlış bilgi verme azminizi tebrik ediyorum. Yorulmuyor musunuz? Bir tanıdığım bu şekilde tuşları eritti, güzel bir çözüm aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Uzaktan tutarsa hiçbir şey olmaz, ayrıca biraz sakin. Nereden geliyor bu sinir anlamıyorum. 384311 dedi: Yani girmiştir muhtemelen ama az girmiştir. Ben silerken neredeyse bütün su klavyenin üstündeydi. Tuşlar bayağı alçak belki de hiç girmemiştir. Genişletmek için tıkla... Laptop çalışıyor ise bir sıkıntı yok. Zaten kurulamışsınız.
316332 dedi: Hayatınızda laptop kullanmamış olabilirsiniz ama görmeyeni de ilk defa görüyorum. Bu kadar yanlış bilgi verme azminizi tebrik ediyorum. Yorulmuyor musunuz? Bir tanıdığım bu şekilde tuşları eritti, güzel bir çözüm aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Uzaktan tutarsa hiçbir şey olmaz, ayrıca biraz sakin. Nereden geliyor bu sinir anlamıyorum. 384311 dedi: Yani girmiştir muhtemelen ama az girmiştir. Ben silerken neredeyse bütün su klavyenin üstündeydi. Tuşlar bayağı alçak belki de hiç girmemiştir. Genişletmek için tıkla... Laptop çalışıyor ise bir sıkıntı yok. Zaten kurulamışsınız.
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 6 Haziran 2021 #14 Hocam, cihazı hemen kullanmayın. İyice kurusun. Ne kadar döküldü?
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 6 Haziran 2021 #15 InternetciMen dedi: Laptop çalışıyor ise bir sıkıntı yok. Zaten kurulamışsınız. Genişletmek için tıkla... Çalışıyordu birkaç dakka önce.
InternetciMen dedi: Laptop çalışıyor ise bir sıkıntı yok. Zaten kurulamışsınız. Genişletmek için tıkla... Çalışıyordu birkaç dakka önce.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 6 Haziran 2021 #16 316332 dedi: Hayatınızda laptop kullanmamış olabilirsiniz ama görmeyeni de ilk defa görüyorum. Bu kadar yanlış bilgi verme azminizi tebrik ediyorum. Yorulmuyor musunuz? Bir tanıdığım bu şekilde tuşları eritti, güzel bir çözüm aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Şu an laptop kullanıyorum ve zamanında süt döküldü, hala sapa sağlam.
316332 dedi: Hayatınızda laptop kullanmamış olabilirsiniz ama görmeyeni de ilk defa görüyorum. Bu kadar yanlış bilgi verme azminizi tebrik ediyorum. Yorulmuyor musunuz? Bir tanıdığım bu şekilde tuşları eritti, güzel bir çözüm aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Şu an laptop kullanıyorum ve zamanında süt döküldü, hala sapa sağlam.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 6 Haziran 2021 #17 156318 dedi: Hocam, cihazı hemen kullanmayın. İyice kurusun. Ne kadar döküldü? Genişletmek için tıkla... Standart su bardağı düşün. Biraz içtim. Döktüm. Hala içinde yarıdan bir tık fazla su var. Muhtemelen 40ml civarı döküldü.
156318 dedi: Hocam, cihazı hemen kullanmayın. İyice kurusun. Ne kadar döküldü? Genişletmek için tıkla... Standart su bardağı düşün. Biraz içtim. Döktüm. Hala içinde yarıdan bir tık fazla su var. Muhtemelen 40ml civarı döküldü.
K kapadık_41 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 970 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek - 6 Haziran 2021 #18 384311 dedi: Laptop benim değil ve sahibi yanımda oturuyor. Haberi yok. Genişletmek için tıkla... Hayda .
384311 dedi: Laptop benim değil ve sahibi yanımda oturuyor. Haberi yok. Genişletmek için tıkla... Hayda .
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 6 Haziran 2021 #19 Bence vukuatı söylemelisiniz. Sorun olursa vicdan azabı çekersiniz, sonradan söylemekte zor gelir. Ters çevirmişsin, en kötü klavye bozulur, ama anakarttan yırtarsın. Sahibine söyleyip fön tutabilirsin cihaza, sesi duyup gelirse daha kötü olur.
Bence vukuatı söylemelisiniz. Sorun olursa vicdan azabı çekersiniz, sonradan söylemekte zor gelir. Ters çevirmişsin, en kötü klavye bozulur, ama anakarttan yırtarsın. Sahibine söyleyip fön tutabilirsin cihaza, sesi duyup gelirse daha kötü olur.
FalconBey Megapat Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 348 Çözümler 4 6 Haziran 2021 #20 Bilgisayar Monster ise su çoktan buharlaşıp uçmuştur!