Laptopa takılan RAM gözükmüyor

220697

Kilopat
İyi forumlar laptop için 8 GB RAM aldım laptop görmüyor.
PC modeli: ASUS R541u. Aldığım RAM modeli: Longline PC4-17000 8 GB 2133MHz DDR4.
Windows'tan bellek taraması yaptım değişen herhangi bir şey olmadı RAM bozuk olsa bilgisayarı hiç açtırmaz diyorlar mavi ekran gelir miş. Sorun sizce nerede olabilir?

Tek slot RAM yuvası var kendine entegre olan 4 GB benim taktığım 8 GB, 12 GB gözükmesi gerekiyor ama hala 4 gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizin laptopınız DDR3 kullanıyor galiba. Bu yuzden çalışmıyor siz DDR4 takmışsınız. CPUZ den memory kısmına bakabilir misiniz.

Hocam sizin laptopınız DDR3 kullanıyor galiba. Bu yuzden çalışmıyor siz DDR4 takmışsınız. CPUZ den memory kısmına bakabilir misiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

linkteki adamla aynı laptop sadece renkleri farklı adamın taktığı ram de DDR4
modeli Samsung SODIMM DDR4 8GB 2400MHz CL17
tek fark CL değerleri benim aldığım ürün CL15 adamın taktığı CL17 bundan olabilir mi ?

Hocam orada 4GB çıkartıp 8 GB takıyor, anakarta entegre ram yok gibi üzerinde. İlk başta 4gb ram gözüküyor, onu 8 ile değiştiriyor. Siz CPU Z den bakın, eğer anakart üzerindekiler orada DDR3 gözüküyorsa dışarıdan taktığınız DDR4 ile çalıştıramazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…