Laptopa termal macun doğru sürülmüş mü?

Daha fazla  
Arkadaşlar laptopu bilgisayarcıya getirdim termal macunu böyle sürdü normal mi?

Gereksiz çok fazla sürmüşsün hepsine A4 kağıt kalınlığında sürmen yeterlidir yüzeyini kapatacak şekilde.

500tl istiyor bi de hocam ne yapayım

Termal macun değişimi 500TL Mİ?

Vooovv. Biz boşa okul okumuşuz arkadaş. En baba macunu kullansa 250 lira tüpü hayırdır bu.

Ödemeni bilmem işçilik kötü. Ped olan yerlere macun sürmüş. YANLIŞ. GPU ve CPU ortasına da bence az sürülmüş. Beyaz termal macun da genelde Çin'den kavanozla gelen 25TL'lik macundur. Ortadaki gri ye bir şey diyemem lakin az sürülmüş bence.

Hocam vallahi bilmiyorum ya doğru diyorsun da ne yapabilirim?

Bu termal macunu kullandığını söyledi.

Dosya Ekleri

• IMG_7275.png
    135,2 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu devirde hala bilgisayarcılar güvenmek baştan gol oluyor. Zamanında ram'i çalınmış o kadar kişi varken uzak durmak en iyisi. Cpu ve gpu haricindeki tüm termal macunları silin, paranızı da geri isteyin ucuz termal macunu çamur gibi heryere sürüp birde bu kadar para istemesi yüzsüzlükten başka birşey değil. Belli ki yapan kişi ne yaptığından bihaber birisi.

Hocam vallahi bilmiyorum ya doğru dion da ne yapabilirim?

Bu termal macunu kullandığını söyledi

İşlemcilere belki. Fakat koklatmış oraya kullandım demeye utansın. Beyazlar bu değil kesinlikle. Ödeme konusunda 2'li diyaloğuna ben bir şey diyemem dostum. Arkadaşlarıma ben bedavaya yapıyorum bu yapılan işi. Max 15 dakikalık bir iş malzeme içinde gözümde 100TL'yi geçmeyecek bir işlem bence. Ne yaparsın bilemem ben ama.

Termal macun sürdü bi de temizlik yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…