Sefaagook Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 580 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #1 Normalde kendim surebiliyordum fakat işlemcinin çift bölmeli olduğunu fark ettim. Küçük ve büyük yere ne kadar macun sıkmam gerekiyor?
Normalde kendim surebiliyordum fakat işlemcinin çift bölmeli olduğunu fark ettim. Küçük ve büyük yere ne kadar macun sıkmam gerekiyor?
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 8 Temmuz 2023 #2 Su damlası kadar bırak yeterli olur minnacık alan zaten o yayılacak.
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #3 Herkesin sürme şekli farklı ben düz tabaka olarak her kısma yediriyorum. Gayet başarılı oluyor.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.018 Makaleler 26 Çözümler 519 8 Temmuz 2023 #4 Büyük olan kısımlara nohut tanesi kadar sıkıp yayın. Küçük olan yere ise nohut tanesinden daha küçük olacak şekilde sıkıp yayın.
Büyük olan kısımlara nohut tanesi kadar sıkıp yayın. Küçük olan yere ise nohut tanesinden daha küçük olacak şekilde sıkıp yayın.
Sefaagook Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 580 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #5 540312 dedi: Su damlası kadar bırak yeterli olur minnacık alan zaten o yayılacak. Genişletmek için tıkla... Utku92 dedi: Herkesin sürme şekli farklı ben düz tabaka olarak her kısma yediriyorum. Gayet başarılı oluyor. Genişletmek için tıkla... Emir M. dedi: Büyük olan kısımlara nohut tanesi kadar sıkıp yayın. Küçük olan yere ise nohut tanesinden daha küçük olacak şekilde sıkıp yayın. Genişletmek için tıkla... sıktıktan sonra böyle oldu ince tabakalı olduğunu düşünüyorum bilemedim?
540312 dedi: Su damlası kadar bırak yeterli olur minnacık alan zaten o yayılacak. Genişletmek için tıkla... Utku92 dedi: Herkesin sürme şekli farklı ben düz tabaka olarak her kısma yediriyorum. Gayet başarılı oluyor. Genişletmek için tıkla... Emir M. dedi: Büyük olan kısımlara nohut tanesi kadar sıkıp yayın. Küçük olan yere ise nohut tanesinden daha küçük olacak şekilde sıkıp yayın. Genişletmek için tıkla... sıktıktan sonra böyle oldu ince tabakalı olduğunu düşünüyorum bilemedim?
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #6 Sefaagook dedi: Sıktıktan sonra böyle oldu ince tabakalı olduğunu düşünüyorum bilemedim?Eki Görüntüle 1853295 Genişletmek için tıkla... Macun kaliteli gözükmüyor markası nedir?
Sefaagook dedi: Sıktıktan sonra böyle oldu ince tabakalı olduğunu düşünüyorum bilemedim?Eki Görüntüle 1853295 Genişletmek için tıkla... Macun kaliteli gözükmüyor markası nedir?
4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 8 Temmuz 2023 #7 İşlemciye çok sürmüşsünüz gibi görünüyor. Çok az sürüp iyice yayın eğer az geldiyse çok az daha sürüp yaymaya devam edin.
İşlemciye çok sürmüşsünüz gibi görünüyor. Çok az sürüp iyice yayın eğer az geldiyse çok az daha sürüp yaymaya devam edin.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.018 Makaleler 26 Çözümler 519 8 Temmuz 2023 #8 Sefaagook dedi: Sıktıktan sonra böyle oldu ince tabakalı olduğunu düşünüyorum bilemedim?Eki Görüntüle 1853295 Genişletmek için tıkla... Kenarlara taşmasa daha iyi olurmuş ancak bu şekilde de sorun olacağını sanmıyorum.
Sefaagook dedi: Sıktıktan sonra böyle oldu ince tabakalı olduğunu düşünüyorum bilemedim?Eki Görüntüle 1853295 Genişletmek için tıkla... Kenarlara taşmasa daha iyi olurmuş ancak bu şekilde de sorun olacağını sanmıyorum.