Laptopa termal macun nasıl sürülür?

Hocam termal macunu sürdüm üstüne soğutucuyu koydum tekrar çektiğimde Petek gibi bir görünüm oldu 2-3 kere soğutucuyu koyup çektim ne yapmalıyım

@Zorandor

@Zorandor
Fanın üstüne yapışmıştır macun komple, takıp çalıştırın bakalım kaç derece olacak.

Fanın üstüne yapışmıştır macun komple, takıp çalıştırın bakalım kaç derece olacak.
Hocam ekstra macun ilave edip tekrar yaptım bu fotoğraflar yaptıktan sonra son fotoğraf şu anda en son yaptığım takayıp çalıştırayım mı ilk fotoğraf soğutucuyu takıp çektikten sonra

Dosya Ekleri

• IMG_20250302_104238.jpg
    200,5 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20250302_104333.jpg
    226,7 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_20250302_111028.jpg
    184,9 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20250302_113253.jpg
    198,9 KB · Görüntüleme: 15
Hocam ekstra macun ilave edip tekrar yaptım bu fotoğraflar yaptıktan sonra son fotoğraf şu anda en son yaptığım takayıp çalıştırayım mı ilk fotoğraf soğutucuyu takıp çektikten sonra
Evet hocam takın ve çalıştırın. Boşluk varsa o kendisi doldurur zaten.

Hocam sizce taşar mı taşarsa bir sıkıntı olur mu
Taşarsa sıcaklık fazla olur ve söküp tekrar yaparsınız, sadece zaman kaybı yani.

Komple taşacağını düşünmüyorum, herzaman taşar biraz ama attığım fotodaki gibi üstü boş kalmaz. Macun kaliteside çok büyük kriter ayrıca.

Tamamdır hocam soğutucuyu takıyorum bir vidası kırılmıştı onu yapıştırıp kapatıp açıyorum

Tamamdır hocam soğutucuyu takıyorum bir vidası kırılmıştı onu yapıştırıp kapatıp açıyorum
Hocam ayrıca laptoplar batarya çıktıktan sonra uzun süre açılmaya bilir, sadece sabırla bekleyin. Güç tuşuna durmadan basmayın.

Hocam ayrıca laptoplar batarya çıktıktan sonra uzun süre açılmayabilir, sadece sabırla bekleyin. Güç tuşuna durmadan basmayın.

Hocam bilgisayar açıldı en son boşta sıcaklığını ölçtüğümde maksimum 62'yi görmüştü. Minimum 55'i şu anda maksimum 57-58 minimum 49'u gördü sadece hw monitör çalışıyor bir de anti malware service executable. Normal midir? Bilgisayarı kapatırken çok az bir şey soğutmanın altına baktım hafif grilik vardı. Taşmış olabilir mi? Şu an sanırım virüs taraması yapıldığı için 62 derece.

Laptop için boşta 50 civarı gayet ideal, masaüstü bilgisayar gibi değil sonuçta. Sıkışık bir kasası var. Bir Prime95 testi yapın, bakalım en fazla kaç derece olacak. 4K video'da açabilirsiniz, o şekilde de çok ısınması lazım.

Yük altında kaç derece onlara bak. Laptoplar boşta da sıcak çalışır. Önemli olan yükte kaç derece olduğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…