Laptopa termal macun nasıl sürülür?

Hocam prime 95'i indirmeye çalışmıştım virüs girdi çoğu programı kopya ve virüsü 4K videoda ne kadar olması gerekiyor şu an 48

Hocam hangi testi yapmalıyım

Hocam hangi testi yapmalıyım
Bir de soldaki indir tuşundan mı indireyim

Hocam 4K videoda 24 saniyelik maksimum 68'i gördü iyi midir

Evet. UK-1 sunusundan indir. Test içinde attığım rehberi baz al.
Hocam videoyu açtıktan sonra internetim de bir sıkıntı oldu şu an indiremiyorum ama Google Chrome açtığımda bir anda 57'ye yükseliyor sonra tekrar 51'e elliye düşüyor

Evet. UK-1 sunusundan indir. Test içinde attığım rehberi baz al.
Hocam videoyu açtıktan sonra internetim de bir sıkıntı oldu şu an indiremiyorum ama Google Chrome açtığımda bir anda 57'ye yükseliyor sonra tekrar 51'e elliye düşüyor

Hocam 4K videoda 24 saniyelik maksimum 68'i gördü iyi midir
68 derece laptop için hiç muhim değil, güzel gayet. 4K video testi sizin çıkabileceğiniz (Normal kullanımda.) sıcaklığı belirtiyor binevi. Prime95 ile en yüksek potansiyeli görebilirsiniz.

İnternetiniz kötü ise video ile zaten hiç çalıştırmaz birşey. Video'yu kapatın, ayrıca işlemcinizde güçsüz zaten komple bilgisayar tıkanmıştır.

Tıkanmıştır derken ne demek istediniz tam anlamadım ne yapmalıyım

Şu an 51 derece boşta

Şu an 51 derece boşta

Zaten sadece ders çalışıyorum laptopta yakın zamanda bir bilgisayar alacağım

Zaten sadece ders çalışıyorum laptopta yakın zamanda bir bilgisayar alacağım

Hocam bir de antimalware service executable çalışınca 63 64 dereceye çıkıyor

4K video ağır geldiği için donuyor işte, video'yu kapatınca düzelir.

Şu an 51 derece boşta
Hocam bir de antimalware service executable çalışınca 63 64 dereceye çıkıyor
Hocam sıcaklıklar gayet güzel, artık arkanıza yaslanıp kullanmanıza bakın. İşiniz bitti yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…