Laptopa Termal Macun Nasıl Sürülür?

gr0z

Megapat
Merhabalar. Şu linkteki termal macunu satın aldım.
Ve şu videodaki
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
adamın yaptığı gibi yaptım. (Dakika 4) Bu kadar sürmem yeterli olacak mıdır ve macunu dağıtmam gerekir miydi?

Bana göre biraz az sürmüş.
Laptop cihazlarda CPU işlemcisine düz çizgi olarak, GPU işlemcisine nokta olarak uygulayabilirsin.
Ancak bazen eşit dağılmadığı zamanlar olabiliyor.
Bu sebeple ben yayma yapıyorum eşit dağılsın diye.
Cooler Master Mastergel Maker Nano Elmas Partiküllü Termal Fiyatı
Linkini attığım ürünü araştırıp almak varken neden o ürünü aldınız. Fiyatımı yanılttı acaba sizi.

Mediamarktta kalmamış vatan da da tek bu kalmış yapabileceğim bir şey yoktu. İnternetten söylemem gerekirdi ama laptopu sökmüştüm zaten. Bir dahakine bunu alırım teşekkürler.Ben yaymadım ama sıkıntı çıkarır mı?

Kullanım süresinde ısı değerlerine ve performans değerlerine bakın. Eğer ısı yüksek ve performans düşük ise tekrar yenileyin.
Ekran görüntüsü atarsanız eğer ısı değerleri ve performans değerleri üzerinden yorum yapılacaktır.

msi afterburner var ama başka öneriniz var ise ordan ölçebilirim?

Düzü, noktası yok. Önemli olan aşırı bol sürmeden, ortaya, bezelye tanesinden az daha küçük olacak şekilde sıkmak. Tabana düz olarak aşırı yayılırsa, soğutucu oturduğu an işlemcinin dışına taşar.

Soğutucu oturduktan sonra zaten düzleşecek ve eşit dağılacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…