Laptopa termal macun önerisi

ThermalGrizzly Aeronaut kullanıyorum. En son değiştireli birkaç ay oldu. Sıcaklıklarda hiçbir problem yok. Tabi Aeronaut ThermalGrizzly'nin ucuz ürünlerinden. Daha da performanslı bir şey isterseniz Kryonaut düşünebilirsiniz. Hiç kullanmadım ama pump out sorunu olduğunu söylüyorlardı.

Öncelikle laptop Nitro 5 Cooler Master MasterGel Maker Nano sürdüm ss'leri daha sonra unutmazsam eklerim. Öncelikle macun koyu kıvamlı ömrünü zaman gösterecek. Asla PTM değil. Cs2'de varsayılan modda 6.6k rpm fan hızıyla 45w limitle 70 dereceyi geçmedi 65-70 derecede geziniyor.
R23 testinde hiç termal limit yemeden maks 96 derece görerek 18600 puan aldı. Furmark testinde de 140w güç çekerek maks 79 derece gördü. Benchmarklar maks fan ve performans modunda yapıldı. Düzgün macunla kolay dizginleniyor. PTM gibi ürünlere dikkatle yaklaşan ya da aman Çin'den gelecek de vs gibi düşünenlere güzel alternatif gibi duruyor. Yine de dediğim gibi ömrünü bilemiyorum.

Bütün bunların hepsine ek olarak soğutucuyla oyunlarda 5 derece daha düşmek mümkün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı