SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 4 3 Nisan 2024 #11 Termal macunun şart olduğunu bilmiyordum. Değiştirmesem sıkıntı olur mu?
cileklimilkshake Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 118 3 Nisan 2024 #12 SemihDnz dedi: Termal macunun şart olduğunu bilmiyordum. Değiştirmesem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Isınır. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2024
SemihDnz dedi: Termal macunun şart olduğunu bilmiyordum. Değiştirmesem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Isınır.
xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.059 Çözümler 6 3 Nisan 2024 #13 SemihDnz dedi: Termal macunun şart olduğunu bilmiyordum. Değiştirmesem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Isınan bir araba düşün, sağlıklı bir şey mi sence?
SemihDnz dedi: Termal macunun şart olduğunu bilmiyordum. Değiştirmesem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Isınan bir araba düşün, sağlıklı bir şey mi sence?
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 4 3 Nisan 2024 #14 xu1 dedi: Oyun oynamaya çalış bakalım ne olacak . Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın. O kadar insan neden termal macun değiştiriyor? Genişletmek için tıkla... Ben o anlamda demedim, çalıştırma dedin ya. Herhangi bir yorum yaptığım yok, sakin ol kral.
xu1 dedi: Oyun oynamaya çalış bakalım ne olacak . Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın. O kadar insan neden termal macun değiştiriyor? Genişletmek için tıkla... Ben o anlamda demedim, çalıştırma dedin ya. Herhangi bir yorum yaptığım yok, sakin ol kral.
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 4 3 Nisan 2024 #15 xu1 dedi: Isınan bir araba düşün, sağlıklı bir şey mi sence? Genişletmek için tıkla... Zaten ısındığı için temizleyeceğim, termal macun olmadığı için soruyorum.
xu1 dedi: Isınan bir araba düşün, sağlıklı bir şey mi sence? Genişletmek için tıkla... Zaten ısındığı için temizleyeceğim, termal macun olmadığı için soruyorum.
cileklimilkshake Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 118 3 Nisan 2024 #16 Gereğinden fazla ısındığında da rahat çalışıyordur umarım araban.
xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.059 Çözümler 6 3 Nisan 2024 #17 O normal ısıdan bahsetmiyorum. Böyle bir ısıdan bahsediyorum.
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 4 3 Nisan 2024 #18 xu1 dedi: Isınan bir araba düşün, sağlıklı bir şey mi sence? Genişletmek için tıkla... Bende biliyorum sağlıklı olmadığını, sadece soruyorum sürmezsem sıkıntı çıkar mı diye.
xu1 dedi: Isınan bir araba düşün, sağlıklı bir şey mi sence? Genişletmek için tıkla... Bende biliyorum sağlıklı olmadığını, sadece soruyorum sürmezsem sıkıntı çıkar mı diye.
cileklimilkshake Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 118 3 Nisan 2024 #19 SemihDnz dedi: Bende biliyorum sağlıklı olmadığını, sadece soruyorum sürmezsem sıkıntı çıkar mı diye. Genişletmek için tıkla... Evet sıkıntı çıkar.
SemihDnz dedi: Bende biliyorum sağlıklı olmadığını, sadece soruyorum sürmezsem sıkıntı çıkar mı diye. Genişletmek için tıkla... Evet sıkıntı çıkar.
xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.059 Çözümler 6 3 Nisan 2024 #20 SemihDnz dedi: sıkıntı çıkar mı diye. Genişletmek için tıkla... Evet.