onrakr Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 139 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #21 SemihDnz dedi: Bende biliyorum sağlıklı olmadığını, sadece soruyorum sürmezsem sıkıntı çıkar mı diye. Genişletmek için tıkla... aşırı pahalı bir şey değil hocam alın sürün veya bil bilgisayarcıya gidin sürsün
SemihDnz dedi: Bende biliyorum sağlıklı olmadığını, sadece soruyorum sürmezsem sıkıntı çıkar mı diye. Genişletmek için tıkla... aşırı pahalı bir şey değil hocam alın sürün veya bil bilgisayarcıya gidin sürsün
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 4 3 Nisan 2024 #22 onrakr dedi: aşırı pahalı bir şey değil hocam alın sürün veya bil bilgisayarcıya gidin sürsün Genişletmek için tıkla... Alabilsem buraya yazmam, alın demekle olmuyor.
onrakr dedi: aşırı pahalı bir şey değil hocam alın sürün veya bil bilgisayarcıya gidin sürsün Genişletmek için tıkla... Alabilsem buraya yazmam, alın demekle olmuyor.
onrakr Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 139 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #23 SemihDnz dedi: Alabilsem buraya yazmam, alın demekle olmuyor. Genişletmek için tıkla... o zaman alana kadar bilgisayarı yoracak işlerde kullanmamaya dikkat edin 90 ın altında kaldığı sürece sıkıntı yok
SemihDnz dedi: Alabilsem buraya yazmam, alın demekle olmuyor. Genişletmek için tıkla... o zaman alana kadar bilgisayarı yoracak işlerde kullanmamaya dikkat edin 90 ın altında kaldığı sürece sıkıntı yok
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 3 Nisan 2024 #24 xu1 dedi: Çok ısınır parçalar zarar görür. Termal macun almadan çalıştırmanı önermem. Büyük ihtimal yük binince kapanacak zaten. Derken? Genişletmek için tıkla... Yazıyı düzelttim
xu1 dedi: Çok ısınır parçalar zarar görür. Termal macun almadan çalıştırmanı önermem. Büyük ihtimal yük binince kapanacak zaten. Derken? Genişletmek için tıkla... Yazıyı düzelttim
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.106 Çözümler 62 3 Nisan 2024 #25 Jezo dedi: Termal macunun olmadığı hakkında bir bilgi yok. Genişletmek için tıkla... Eğer ki ısınıyorsa o macun %95 pump out yapmıştır zaten yani taşmıştır işlemci yüzeyinden.
Jezo dedi: Termal macunun olmadığı hakkında bir bilgi yok. Genişletmek için tıkla... Eğer ki ısınıyorsa o macun %95 pump out yapmıştır zaten yani taşmıştır işlemci yüzeyinden.
AngryKebab Kilopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 904 Çözümler 2 3 Nisan 2024 #26 SemihDnz dedi: Şu an bu bilgisayardan yazıyorum. Genişletmek için tıkla... U serisi normal serilere göre daha yavaş ısınabilir ama yine de bu çok hayati bir şey, macun yoksa işlemci ağır yük binince kısa sürede 100 derece üstünü görür. SemihDnz dedi: Ben de biliyorum sağlıklı olmadığını, sadece soruyorum sürmezsem sıkıntı çıkar mı diye. Genişletmek için tıkla... O macun sayesinde işlemcideki ısı bakır borulara aktarılıyor, macun yokken aynı şekilde ısıyı aktaramaz.
SemihDnz dedi: Şu an bu bilgisayardan yazıyorum. Genişletmek için tıkla... U serisi normal serilere göre daha yavaş ısınabilir ama yine de bu çok hayati bir şey, macun yoksa işlemci ağır yük binince kısa sürede 100 derece üstünü görür. SemihDnz dedi: Ben de biliyorum sağlıklı olmadığını, sadece soruyorum sürmezsem sıkıntı çıkar mı diye. Genişletmek için tıkla... O macun sayesinde işlemcideki ısı bakır borulara aktarılıyor, macun yokken aynı şekilde ısıyı aktaramaz.