E enesakts Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #1 USB 3.2 gen 2 Type-C bağlantı noktası 10gbit/sn değerine kadar aktarım hızı saglar USB 2.0 ile uyumludur. Dizüstü bilgisayarınız harici ekrana baglamak icin USB Type-C adaptoru kullanın. Genişletmek için tıkla... Diyor sözlükte, biraz kara cahilim yani monitoru Type-C ile baglayabiliyorum. Bazı laptoplar islemiyorus da Typc-C, size sormak istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2023
USB 3.2 gen 2 Type-C bağlantı noktası 10gbit/sn değerine kadar aktarım hızı saglar USB 2.0 ile uyumludur. Dizüstü bilgisayarınız harici ekrana baglamak icin USB Type-C adaptoru kullanın. Genişletmek için tıkla... Diyor sözlükte, biraz kara cahilim yani monitoru Type-C ile baglayabiliyorum. Bazı laptoplar islemiyorus da Typc-C, size sormak istedim.
Çözüm lAlpsl 15 Şubat 2023 Bilgisayarınızın desteklemesine bağlı. Benimki Thunderbolt 4 destekli ve bağlantı sağlanabiliyor.
lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.216 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #2 Bilgisayarınızın desteklemesine bağlı. Benimki Thunderbolt 4 destekli ve bağlantı sağlanabiliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.831 Makaleler 9 Çözümler 1.034 15 Şubat 2023 #3 Laptopun destekliyorsa evet baglayabilirsin, eğer bunu laptopun kitapçığından gördüysen destekliyordur. Artı 0 Eksi
Laptopun destekliyorsa evet baglayabilirsin, eğer bunu laptopun kitapçığından gördüysen destekliyordur.
KS KS E enesakts Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #4 Artoria Pendragon dedi: Laptopun destekliyorsa evet baglayabilirsin, eğer bunu laptopun kitapçığından gördüysen destekliyordur. Genişletmek için tıkla... Evet hocam kılavuzunda yazıyor bu yazı teşekkür ederim. lAlpsl dedi: Bilgisayarınızın desteklemesine bağlı. Benimki Thunderbolt 4 destekli ve bağlantı sağlanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam destekliyor teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Laptopun destekliyorsa evet baglayabilirsin, eğer bunu laptopun kitapçığından gördüysen destekliyordur. Genişletmek için tıkla... Evet hocam kılavuzunda yazıyor bu yazı teşekkür ederim. lAlpsl dedi: Bilgisayarınızın desteklemesine bağlı. Benimki Thunderbolt 4 destekli ve bağlantı sağlanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam destekliyor teşekkür ederim.